اشکنه

مناسب برای: افطاری , شام

زمان کل: 0:40
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 0:10

موارد مورد نیاز

  • شنبلیله خشک 1 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 2 عدد
  • روغن 2 قاشق غذاخوری
  • آرد 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

دستور پخت

  • پیاز را پوست کنده، ریز خرد می‌کنیم و در روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود. آرد و شنبلیله خشک را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا آرد و شنبلیله هم کمی تفت بخورد.
  • زردچوبه را هم اضافه می‌کنیم و پس از این که چند بار هم زدیم یک لیوان آب و نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم و درظرف را می‌گذاریم تا آب به جوش بیاید. پس از این که مواد چند جوش زدند.
  • تخم‌مرغ‌ها را در قابلمه می‌شکنیم و مجدداً در ظرف را می‌گذاریم تا تخم‌مرغ‌ها خودشان را ببندند و غذا آماده شود.

موارد مشابه

ته چین گوشت (گرمساری)

دسته بندی: پلو , غذای سنتی , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , کشمش , گوشت

دستور پخت

عدس مجارستانی

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , پنیر پارمسان , سرکه سیب , عدس , کرفس , هویج

دستور پخت

برنج قرمز

دسته بندی: پلو , غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , پابریکا , سس سویا , قارچ , کلم , هویج

دستور پخت

بریونی (بریانی) اصفهان

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: جگر سفید , گوشت

دستور پخت