اشکنه

مناسب برای: افطاری , شام

زمان کل: 0:40
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 0:10

موارد مورد نیاز

  • شنبلیله خشک 1 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 2 عدد
  • روغن 2 قاشق غذاخوری
  • آرد 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

دستور پخت

  • پیاز را پوست کنده، ریز خرد می‌کنیم و در روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود. آرد و شنبلیله خشک را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا آرد و شنبلیله هم کمی تفت بخورد.
  • زردچوبه را هم اضافه می‌کنیم و پس از این که چند بار هم زدیم یک لیوان آب و نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم و درظرف را می‌گذاریم تا آب به جوش بیاید. پس از این که مواد چند جوش زدند.
  • تخم‌مرغ‌ها را در قابلمه می‌شکنیم و مجدداً در ظرف را می‌گذاریم تا تخم‌مرغ‌ها خودشان را ببندند و غذا آماده شود.

موارد مشابه

سوپ شلغم و لبو

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: چغندر , شلغم

دستور پخت

آش ماست (آذربایجان)

مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , سبزی , گندم , ماست , هویج

دستور پخت

ته چین گوشت (گرمساری)

دسته بندی: پلو , غذای سنتی , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , کشمش , گوشت

دستور پخت

سوپ جو با شیر و هویج

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: جو , خامه , سس سفید , سیب زمینی , شیر , عصاره مرغ , هویج

دستور پخت