بیلمینی(سوپ راویولی)
زمان کل: 1:30
زمان پخت: 0:45
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:45
موارد مورد نیاز
- گوشت چرخ کرده 250 گرم
- پیاز 1 عدد کوچک
- آرد
- آب
- گالینابلانکا 2 عدد یا سوپ مرغ 4 لیوان
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل
دستور پخت
- ابتدا با آرد و آب خمیری درست می کنیم که نرم باشد و در عین حال به دست نچسبد
- گوشت رو با پیاز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط می کنیم
- سوپ ساده رو درست کنید: یا سینه ی مرغ رو با پیاز بپزید یا 4 لیوان آب رو با 2 تا عصاره ی مرغ بپزید و اگر دوست دارید به سوپتون رب بزنید
- گوشت رو به اندازه ی گلوله های کوچیک اندازه ی نخود درست کنید، خمیری رو که درست کردید رو به اندازه ی گلوله های کوچیک در بیارید و کف دستتون باز کنید،گلوله های کوچیک گوشت رو توی خمیر بزارید و خمیر رو از وسط تا کنید تا مثل یک نیم دایره در بیاد،2 گوشه ی نیم دایره ها رو روی هم بزارید و فشار بدید تا به هم بچسبند
- وقتی سوپ به جوش اومد راویولی ها رو توی سوپ بندازید و 30 دقیقه اجازه بدید تا بپزد
این غذا برخلاف بقیه سوپ ها با سرکه و فلفل سرو میشه
موارد مشابه
قوروت بادمجان (خراسان جنوبی)
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
کشک
,
گردو
پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی
مواد مورد نیاز:
پنیر پارمسان
,
پنیر پیتزا
,
ذرت
,
زیتون
,
فلفل دلمهای
,
مرغ
آبگوشت ماهی تن با کاری
مواد مورد نیاز:
آرد
,
برنج
,
خامه
,
سیر
,
کدو
,
گوجه فرنگی
,
ماهی