آش جو

مناسب برای: افطاری , عصرانه , ناهار

تعداد نفرات: 2

موارد مورد نیاز

  • بلغور جو- یک پیمانه
  • لوبیاچیتی- یک چهارم پیمانه
  • نخود- یک چهارم پیمانه
  • عدس - یک چهارم پیمانه
  • برنج- یک چهارم پیمانه
  • پیاز- دو تا درشت
  • سبزی آش- نيم كيلو (هرچی گشنیز سبزی بیشتر باشه خوشمزه‌تر می‌شه)
  • كشك- ۲ فنجون
  • نمک و زردچوبه و نعناء خشک- به میزان دلخواه

دستور پخت

  • اول تمام حبوبات رو خیس کرده و بعد از چند ساعت می‌پزم. (بلغور و برنج رو باهم و نخود و لوبیا و عدس رو باهم). اگه جداجدا هم بپزيد مشكلي پيش نمي‌ياد.
  • پیازها رو نگینی خرد می‌کنم و تو قابلمه با روغن سرخ می‌کنم. وقتی کاملاْ طلائی شدن، از روغن می‌کشم و تو يه بشقاب مي‌ريزيم.
  • تو باقيمانده روغن كمي نعناء‌خشك و زردچوبه مي‌ريزم ، عطر نعناء كه بلند شد، ۴ ليوان آب به‌همراه تمام مواد پخته‌شده را در قابلمه ريخته و در قابلمه رو مي‌بندم تا آب جوش بياد.
  • وقتي جوش اومد سبزي رو مي‌ريزم. تا زماني كه آش جا بيفته هر چندوقت يه‌بار هم مي‌‍زنم تا ته نگيره.
  • وقتي آش جا افتاد يه‌فنجون كشك رو مي‌ريزم و هم مي‌زنم و اين موقع است كه نمك آش را اندازه مي‌كنم.
  • من هميشه وقتي زير قابلمه رو خاموش مي‌كنم، پيازداغ رو بهش اضافه مي‌كنم تا عطرش نره.
  • نصف پيازداغ رو مي‌ريزم تو آش و بقيه رو واسه تزئين مي‌ذارم.

نکته: اگه دوست دارید دونه های جو زیر دندون بیاد، نصف بلغور ، نصف جو درسته پوست‌کنده بریزید، خوب میشه.

موارد مشابه

سوپ قارچ با سس سفید

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , خامه , شیر , قارچ

دستور پخت

شنیتسل ماهی

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , آرد سوخاری , تخم مرغ , ماهی

دستور پخت

خورش قیمه یزدی

دسته بندی: غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , گوشت , نخود

دستور پخت

سوپ سرد

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: پیش غذا , دسر , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: خیار , ذرت , شوید , گوجه ‌فرنگی , ماست

دستور پخت