سوپ ذرت


تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • ذرت=٣ پیمانه
  • جعفری خرد شده =۲پیمانه
  • کرفس خرد شده=۲ پیمانه
  • پیاز متوسط خرد شده=۱عدد
  • شیر=۲ پیمانه
  • خامه=۱ پیمانه
  • آرد=٣ قاشق غذا خوری
  • فلفل و نمک=به مقدار کافی

دستور پخت

  • ابتدا ذرت را به همراه کرفس ، جعفری ، پیاز و آب مخلوط کرده روی حرارت گذاشته به مدت یک ساعت بپزد
  • سپس در آبکش ریخته ، آرد را با کمی شیر مخلوط کرده و مواد پخته شده را به آن اضافه کنید.
  • مابقی شیر را با خامه ترشی مخلوط کرده به مواد افزوده روی حرارت قرار داده تا بجوشد
  • وقتی که تمام مواد خوب پخته شد و جا افتاد در ظرف مناسبی ریخته با مقداری جعفری خرد شده تزئین و میل نمائید

موارد مشابه

آش بلغور

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بلغور , سیب زمینی , فلفل دلمه‌‌ای , گوجه ‌فرنگی , لوبیا قرمز

دستور پخت

خورش ماست 2 (اصفهانی)

دسته بندی: پیش غذا , خورشت , غذای محلی
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , دسر , شام , میان وعده
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , گوشت , ماست

دستور پخت

ترین مرغ

دسته بندی: پیش غذا , خوراک
مناسب برای وعده: پیش غذا , شام , عصرانه
مواد مورد نیاز: اسفناج , پنیر پیتزا , رزماری , سیر , فلفل دلمه‌‌ای , کرفس , گوشت چرخ‌کرده , مرغ

دستور پخت

برش(آبگوشت روسی)

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برگ بو , پیازچه , جعفری , چغندر , خامه , سیب زمینی , کلم , گوشت , هویج

دستور پخت