سوپ ذرت
تعداد نفرات: 4
موارد مورد نیاز
- ذرت=٣ پیمانه
- جعفری خرد شده =۲پیمانه
- کرفس خرد شده=۲ پیمانه
- پیاز متوسط خرد شده=۱عدد
- شیر=۲ پیمانه
- خامه=۱ پیمانه
- آرد=٣ قاشق غذا خوری
- فلفل و نمک=به مقدار کافی
دستور پخت
- ابتدا ذرت را به همراه کرفس ، جعفری ، پیاز و آب مخلوط کرده روی حرارت گذاشته به مدت یک ساعت بپزد
- سپس در آبکش ریخته ، آرد را با کمی شیر مخلوط کرده و مواد پخته شده را به آن اضافه کنید.
- مابقی شیر را با خامه ترشی مخلوط کرده به مواد افزوده روی حرارت قرار داده تا بجوشد
- وقتی که تمام مواد خوب پخته شد و جا افتاد در ظرف مناسبی ریخته با مقداری جعفری خرد شده تزئین و میل نمائید
موارد مشابه
آبگوشت ماهی تن با کاری
مواد مورد نیاز:
آرد
,
برنج
,
خامه
,
سیر
,
کدو
,
گوجه فرنگی
,
ماهی
سالاد هندوانه و پنیر فتا
دسته بندی:
پیش غذا
مناسب برای وعده:
پیش غذا
مواد مورد نیاز:
پسته
,
پنیر فتا
,
جعفری
,
روغن زیتون