کله جوش (سمنانی)

مناسب برای: افطاری , شام , ناهار

تعداد نفرات: 3

موارد مورد نیاز

  • بامجان قلمی 5.
  • کشک نیم کیلو
  • پیاز1عدد.
  • رب گوجه فرنگی1قاشق.
  • نعنای خشک1قاشق.
  • آب نصف لیوان.
  • روغن جامد به میزان لازم.
  • نان خشک تافتون یا سنگک به میزان لازم.
  • نمک نصف قاشق چایخوری.
  • زرچوبه نصف قاشق چایخوری.

دستور پخت

  • بادمجان با پوست نگینی خورد کرده.نمک به آن اضافه کرده.روغن اضافه کرده و در قابلمه ریخته در قابلمه گذاشته تا به آرامی بپزد.
  • در قابلمه دیگر پیاز ریخته و سرخ کرده نعنا و رب و زرچوبه اضافه کرده و بعد کشگ و آب اضافه کرده وقتی جوش آمد زیر آن را خاموش کرده.
  • داخل کاسه نان خشک را ریخته و مواد کشک روی آن ریخته و بعد بامجان روی آن ریخته و با سبزی خوردن سرو کرده.

موارد مشابه

کله جوش (سمنانی)

مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , کشک

دستور پخت

دویماج

دسته بندی: غذای سنتی
مناسب برای وعده: پیش غذا , شام
مواد مورد نیاز: پنیر , پیازچه , خامه , سبزی , گردو

دستور پخت

اناربیج

دسته بندی: خورشت , غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: رب انار , سبزی , گردو , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

کمه جوش(ماست جوش)خراسانی

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , میان وعده
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , کمه , گوجه ‌فرنگی , ماست چکیده

دستور پخت