آش اماج(اورمیه)
دسته بندی:
سوپ آش آبگوشت
موارد مورد نیاز
- آرد سفید : ۳۷۵ گرم
- پیاز : ۲ عدد
- لوبیا : ۱۰۰ گرم
- عدس : ۱۰۰ گرم
- سبزی : ۱ کیلو
دستور پخت
- آرد را با کمی نمک مخلوط نموده در لاوک بریزید سپس آب رویش پاشیده بالش و ورز بدهید تا بهصورت دانههای خشخاش درآید، آن وقت آن را از غربال رد کرده دانههای درشتش را گرفته. اسفناج و عدس را در دیگ ریخته بپزید، سپس لوبیا و عدس را که قبلاً بار کردهاید در آن ریخته، اماج را در آن بپاشید و هم بزنید تا به یکدیگر نچسبند.
- پس از اینکه پخته شد، نمک و پیاز داغ و فلفل و زرد چوبه در آن ریخته بگذارید چند دقیقه دیگر بجوشد سپس آن را سر سفره بیا ورید.
موارد مشابه
آبگوشت کشک (ملایر)
مواد مورد نیاز:
برشتوک
,
برنج
,
چغندر
,
کشک
,
گوشت
,
لپه
کوفته تبریزی
مواد مورد نیاز:
برنج
,
تخم مرغ
,
زرشک
,
سبزی کوفته
,
گردو
,
گوشت چرخکرده
,
لپه
سوپ شیر (جو و قارچ)
مواد مورد نیاز:
بلغور
,
خامه
,
شیر
,
قارچ
,
مرغ
,
هویج