آش اماج(اورمیه)

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای: افطاری , شام , ناهار

موارد مورد نیاز

  • آرد سفید : ۳۷۵ گرم
  • پیاز : ۲ عدد
  • لوبیا : ۱۰۰ گرم
  • عدس : ۱۰۰ گرم
  • سبزی : ۱ کیلو

دستور پخت

  • آرد را با کمی نمک مخلوط نموده در لاوک بریزید سپس آب رویش پاشیده بالش و ورز بدهید تا به‌صورت دانه‌های خشخاش درآید، آن وقت آن را از غربال رد کرده دانه‌های درشتش را گرفته. اسفناج و عدس را در دیگ ریخته بپزید، سپس لوبیا و عدس را که قبلاً بار کرده‌اید در آن ریخته، اماج را در آن بپاشید و هم بزنید تا به یکدیگر نچسبند.
  • پس از اینکه پخته شد، نمک و پیاز داغ و فلفل و زرد چوبه در آن ریخته بگذارید چند دقیقه دیگر بجوشد سپس آن را سر سفره بیا ورید.

موارد مشابه

آش جو

مناسب برای وعده: افطاری , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , جو , سبزی آش , عدس , کشک , لوبیا چیتی , نخود

دستور پخت

آش کلم برگ

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , بلغور , سبزی آش , لوبیا چیتی , نخود , هویج

دستور پخت

آبگوشت ماهی تن با کاری

مناسب برای وعده: پیش غذا , شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , برنج , خامه , سیر , کدو , گوجه ‌فرنگی , ماهی

دستور پخت

آش ترشی با رشته

مناسب برای وعده: عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: اسفناج , رشته آش , سیر , شکر , عدس , کدو حلوایی , لوبیا چیتی , نخود

دستور پخت