سوپ پسته با آب نارنج
دسته بندی:
سوپ آش آبگوشت
زمان کل: 1:0
زمان پخت: 0:45
تعداد نفرات: 5
زمان آماده سازی: 0:15
موارد مورد نیاز
- یک قاشق سوپ خوری سیر رنده شده
- یک عدد پیاز ریز خورد شده
- دو عدد تره فرنگی خرد شده
- پنجاه گرم کره
- دو تا سه قاشق آرد برنج
- عصاره مرغ
- نمک و فلفل و زیره
- دو پیمانه پسته آسیاب شده
- آب نارنج یا لیموترش
دستور پخت
- تره فرنگی ها را با پنجاه گرم کره تفت میدهیم .
- سپس دو قاشق سوپ خوری آرد برنج اضافه کرده و کمی تفت میدهیم.
- پنج پیمانه آب مرغ و نمک و فلفل و کمی زیره اضافه کرده و کمی که جوشید دو پیمانه پسته آسیاب شده اضافه کرده و میگذاریم تا جا بیفتد.برای چاشنی هم آب نارنج میریزیم.
موارد مشابه
آش گوشت و بلغور
مواد مورد نیاز:
برنج
,
بلغور
,
سبزی آش
,
عدس
,
کشک
,
گوشت
,
لوبیا قرمز
,
نخود
شولی کرمانی
مواد مورد نیاز:
آرد
,
جو پرک
,
چغندر
,
سیب زمینی
,
سیر
,
عدس
,
نخود