بورانی هویج (کردی)

مناسب برای: شام

زمان کل: 0:05
تعداد نفرات: 3

موارد مورد نیاز

  • هویج 3عدد بزرگ ، نگینی خرد شده
  • برنج آش ( گرده ) 1/5پیمانه
  • کره 100 گرم
  • نخودفرنگی نصف پیمانه
  • جعفری ساطوری 1 قاشق غذا خوری
  • ماست 1 پیمانه
  • سیر له شده ا حبه
  • تخم مرغ 3 عدد

دستور پخت

  • نصف کره را در ماهيتابه گودی ریخته بعد از ذوب شدن، هویج را اضافه کرده و در ماهتابه را میگذاریم.
  • هر از گاهی هم میزنیم، تا هویج نرم شود سپس برنج را اضافه کرده، تفت میدهیم، ،نخودفرنگی و جعفری را هم اضافه کرده، و هم ميزنيم
  • آب را اضافه کرده ، در ماهتابه را میگذاریم.
  • وقتی شروع به جوشیدن کرد شعله را کم میکنیم تا آرام آرام برنج پخته و نرم شود ، نباید آب آن کامل کشیده شود،
  • ماست را در پیاله ریخته سیر را اضافه میکنیم و کنار میگذاریم
  • در ماهتابه دیگری بقیه کره را ریخته، تخم مرغ ها را نیمرو میکنیم،
  • غذا را درون پیاله ای ریخته حالت داده در بشقاب برمیگردانیم.
  • 2 قاشق ماست روی آن ریخته و 1 عدد تخم مرغ را کنار ان میگذاریم
  • با نان سنگک نوش جان میکنیم.

نکته: این غذا با بورانی که در زبان فارسی شنیده اید کاملا متفاوت است .

موارد مشابه

باقالی خورش (گیلانی)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: باقالی , تخم مرغ , شوید

دستور پخت

تورتیلا یا تاپاس

دسته بندی: خوراک , دیگر
مناسب برای وعده: شام , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , تره فرنگی , خامه , سیب زمینی , سیر , شیر , فلفل دلمه‌‌ای

دستور پخت

ته چین گوشت (گرمساری)

دسته بندی: پلو , غذای سنتی , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , کشمش , گوشت

دستور پخت

حلوای هویج

مناسب برای وعده: عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: آرد , هویج

دستور پخت