فیله ماهی قزل آلا

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 1:30
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 1:00

موارد مورد نیاز

  • ماهی قزل آلا= ۴عدد
  • آرد سوخاری= ۱پیمانه
  • نمک وفلفل= بمیزان لازم
  • زعفران سائیده شده= نصف قاشق چایخوری
  • روغن مایع =نصف لیوان

دستور پخت

  • ابتدا فلس ماهی را گرفته با قیچی از زیر شکم چاک داده محتویات داخل شکم ماهی را خالی کرده تمیز بشوئید چاک زیر شکم را بطور سرتاسری از زیردهان تا انتهای دم ماهی ادامه دهید. استخوانهای ماهی را از دو طرف با چاقو تمیز کرده ، تیره وسط واستخوانهای آن را جدا کرده تا ماهی بصورت صفحه ای بازشود.
  • به ماهی ها بطور یکنواخت زعفران زده ,آرد ,نمک وفلفل را در ظرفی مخلوط کرده دو طرف ماهی را درآن غلتانده و از طرف شکم در روغن داغ قرار دهید , یک طرف که سرخ شد برگردانده تا طرف دیگر سرخ شود. اگر ماهی را ازطرف پشت در روغن قرار دهید پوست آن جمع شده واز کیفیت ظاهری آن کاسته خواهد شد.

موارد مشابه

سر گنجشکی

دسته بندی: خوراک , خورشت , غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیب زمینی , گوشت چرخ‌کرده , هویج

دستور پخت

شیشه ناز

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: پیش غذا , شام
مواد مورد نیاز: انار , تخم مرغ , کنجد , گردو , گوشت

دستور پخت

فلافل ویژه ماه رمضان(غذای جنوبی)

دسته بندی: خوراک , دیگر
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , جعفری , سیب زمینی , نخود

دستور پخت

ساندویچ کرم ابریشم

دسته بندی: خوراک , غذای کودک
مناسب برای وعده: شام , عصرانه
مواد مورد نیاز: پنیر خامه ای , تن ماهی , زیتون , فلفل دلمه‌‌ای , کاهو , مرغ , هویج

دستور پخت