فیله ماهی قزل آلا

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 1:30
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 1:00

موارد مورد نیاز

  • ماهی قزل آلا= ۴عدد
  • آرد سوخاری= ۱پیمانه
  • نمک وفلفل= بمیزان لازم
  • زعفران سائیده شده= نصف قاشق چایخوری
  • روغن مایع =نصف لیوان

دستور پخت

  • ابتدا فلس ماهی را گرفته با قیچی از زیر شکم چاک داده محتویات داخل شکم ماهی را خالی کرده تمیز بشوئید چاک زیر شکم را بطور سرتاسری از زیردهان تا انتهای دم ماهی ادامه دهید. استخوانهای ماهی را از دو طرف با چاقو تمیز کرده ، تیره وسط واستخوانهای آن را جدا کرده تا ماهی بصورت صفحه ای بازشود.
  • به ماهی ها بطور یکنواخت زعفران زده ,آرد ,نمک وفلفل را در ظرفی مخلوط کرده دو طرف ماهی را درآن غلتانده و از طرف شکم در روغن داغ قرار دهید , یک طرف که سرخ شد برگردانده تا طرف دیگر سرخ شود. اگر ماهی را ازطرف پشت در روغن قرار دهید پوست آن جمع شده واز کیفیت ظاهری آن کاسته خواهد شد.

موارد مشابه

بورک مرغ

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: شام , عصرانه
مواد مورد نیاز: پنیر گودا , تخم مرغ , جعفری , زرشک , زنجبیل , سیر , شیر , کنجد , مرغ

دستور پخت

شش درنگه

دسته بندی: خوراک , غذای سنتی
مناسب برای وعده: پیش غذا , شام
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , رب انار , شیره خرما

دستور پخت

گراتن سیب زمینی

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: پنیر پیتزا , سیب زمینی , کره

دستور پخت

ژیگو فرانسوی

دسته بندی: خوراک , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیر , کره , گوشت , لوبیا سبز , لوبیا سفید , نخود , هویج

دستور پخت