فیله ماهی قزل آلا

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 1:30
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 1:00

موارد مورد نیاز

  • ماهی قزل آلا= ۴عدد
  • آرد سوخاری= ۱پیمانه
  • نمک وفلفل= بمیزان لازم
  • زعفران سائیده شده= نصف قاشق چایخوری
  • روغن مایع =نصف لیوان

دستور پخت

  • ابتدا فلس ماهی را گرفته با قیچی از زیر شکم چاک داده محتویات داخل شکم ماهی را خالی کرده تمیز بشوئید چاک زیر شکم را بطور سرتاسری از زیردهان تا انتهای دم ماهی ادامه دهید. استخوانهای ماهی را از دو طرف با چاقو تمیز کرده ، تیره وسط واستخوانهای آن را جدا کرده تا ماهی بصورت صفحه ای بازشود.
  • به ماهی ها بطور یکنواخت زعفران زده ,آرد ,نمک وفلفل را در ظرفی مخلوط کرده دو طرف ماهی را درآن غلتانده و از طرف شکم در روغن داغ قرار دهید , یک طرف که سرخ شد برگردانده تا طرف دیگر سرخ شود. اگر ماهی را ازطرف پشت در روغن قرار دهید پوست آن جمع شده واز کیفیت ظاهری آن کاسته خواهد شد.

موارد مشابه

ماکارونی با تن ماهی

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تن ماهی , جعفری , گشنیز , گوجه ‌فرنگی , ماکارونی , نخود فرنگی , هویج

دستور پخت

فیله ماهی سوخاری

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد سوخاری , تخم مرغ , سیر , گشنیز , ماهی

دستور پخت

سیب زمینی ادویه ای بخارپزشده

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: جعفری , رزماری , روغن زیتون , سیب زمینی , سیر

دستور پخت

سالاد تن، نعنا و فلفل

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تن ماهی , فلفل دلمه‌‌ای

دستور پخت