فیله ماهی قزل آلا

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 1:30
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 1:00

موارد مورد نیاز

  • ماهی قزل آلا= ۴عدد
  • آرد سوخاری= ۱پیمانه
  • نمک وفلفل= بمیزان لازم
  • زعفران سائیده شده= نصف قاشق چایخوری
  • روغن مایع =نصف لیوان

دستور پخت

  • ابتدا فلس ماهی را گرفته با قیچی از زیر شکم چاک داده محتویات داخل شکم ماهی را خالی کرده تمیز بشوئید چاک زیر شکم را بطور سرتاسری از زیردهان تا انتهای دم ماهی ادامه دهید. استخوانهای ماهی را از دو طرف با چاقو تمیز کرده ، تیره وسط واستخوانهای آن را جدا کرده تا ماهی بصورت صفحه ای بازشود.
  • به ماهی ها بطور یکنواخت زعفران زده ,آرد ,نمک وفلفل را در ظرفی مخلوط کرده دو طرف ماهی را درآن غلتانده و از طرف شکم در روغن داغ قرار دهید , یک طرف که سرخ شد برگردانده تا طرف دیگر سرخ شود. اگر ماهی را ازطرف پشت در روغن قرار دهید پوست آن جمع شده واز کیفیت ظاهری آن کاسته خواهد شد.

موارد مشابه

شامی نخودچی ویژه سفره افطار

دسته بندی: خوراک , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد نخودچی , تخم مرغ , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

الفته (غذای لبنانی)

دسته بندی: خوراک , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: ارده , بادمجان , جعفری , سیب زمینی , سیر , کدو , ماست , مرغ , نخود , هویج

دستور پخت

بیف‌استراگانف(غذای روسی)

دسته بندی: خوراک , غذای ملل
مناسب برای وعده: پیش غذا , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , جعفری , خامه , سس خردل , سیب زمینی , گوشت

دستور پخت

سوسیس بندری

مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: سوسیس , سیب زمینی

دستور پخت