لقمه دال عدس و سس ارده

دسته بندی: خوراک
مناسب برای: افطاری , شام

موارد مورد نیاز

  • دال عدس 1/2 فنجان
  • آب 2 فنجان
  • بلغور ریز 3/4 فنجان
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز ریز خرد شده 1 عدد
  • زیره سابیده 2 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز پرک 1 قاشق چایخوری
  • پیازچه خردشده 1 عدد
  • جعفری خردشده 2 قاشق غذاخوری
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • نان لواش 6 تکه 20 در 30
  • فلفل قرمز کبابی 3/4 فنجان
  • کلم پیچ نازک رنده شده 2 فنجان
  • سس ارده به مقدار لازم

دستور پخت

  • دال عدس را با آب روی حرارت 20 می پزیم.
  • حرارت را خاموش می کنیم و بلغور را اضافه می کنیم .30 دقیقه صبر می کنیم تا بلغور آب را به خودش بکشد و نرم شود.
  • در این فاصله پیاز را در روغن تفت می دهیم تا شفاف شود. زیره و فلفل قرمز را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
  • مخلوط پیاز و نمک و جعفری و پیازچه را به دال عدس و بلغور اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا خنک شود.
  • می توانیم مخلوط را در غذاساز یا میکسر یا با گوشت کوب له کنیم. و می توانیم در فریزر در ظرف در بسته نگه داریم.
  • روی نان یک لایه خمیر فلفل قرمز و مخلوط دال عدس و کلم را می ریزیم و نان را می پیچیم
  • برای درست کردن لقمه یک لایه خمیر فلفل قرمز روی نان می مالیم. یک لایه از مخلوط دال عدس و بعد کلم ریز شده روی آن می گذاریم و نان را می پیچیم.

لقمه ها را در کنار سس ارده سرو می کنیم تا لقمه ها را داخل سس بزنیم و میل کنیم!

موارد مشابه

پای مرغ

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: پنیر پیتزا , تخم مرغ , سوسیس , فلفل دلمه‌‌ای , قارچ , کالباس , کره , ماست , مرغ

دستور پخت

مرغ با پرتقال و ادویه فرانسوی

دسته بندی: پلو , خوراک , خورشت , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پرتقال , قارچ , کالباس , مرغ

دستور پخت

بورانی هویج (کردی)

مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: برنج , تخم مرغ , ماست , نخود فرنگی , هویج

دستور پخت

خوراک تخم مرغ

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پنیر موزارلا , تخم مرغ , سیب زمینی , سیر , شیر , قارچ , کالباس

دستور پخت