جوجه کباب در فر
موارد مورد نیاز
- جوجه (ران وسینه مرغ) 500کرم
- پیاز خرد شده 2 عدد
- زعفران حل شده مقداری
- روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
- بودر پابریکا کمی
- نمک وفلفل به میزان لازم
دستور پخت
- تکه های مرغ را ابتدا با زعفران خوب مخلوط کرده بعدپیازخلالی شده وروغن زیتون وفلفل را اضافه کنید بعد مخلوط را چند ساعت در یخجال بگذارید.
- حالا سیخ های چوبی را اماده کرده جوجه ها را به سیخ کشیده وسینی فر را اماده کرده.
- کف سینی فر را فویل انداخته سیخ های اماده شده را در سینی گذاشته وداخل فر قرار دهید. هر از گاهی در فر را باز کرده و مقدار سس باقی مانده را روی کباب ها بزنید تا هم مزه دار شود وهم کبابها خشک نشوند در انتها پودر پابریکا را روی کبابها پاشیده وبعد از چند دقیقه از فر خارج کنید.
- بعد از حدود 25 تا 30 دقیقه جوجه کباب اماده است و با همان سیخ ها جوجه ها را در ظرف چیده وبا سبزیجات وگوجه های کباب شده تزیین کنید.
نکته اول :همیشه ابتدا باید زعفران را به جوجه ها اضافه کنید تا خوب جذب شود.
نکته دوم : نمک را قبل از پخت به مخلوط اضافه کنید.
نکته سوم:بنا به سلیقه خودتان می توانید در دقایق اخر پخت پنیر بیتزا را روی جوجه ها بریزید تا طلایی رنک شود.
شما میتوانید قبل از به سیخ کشیدن جوجه ها از یک لیموی تازه برای مزه دار شدن جوجه ها استفاده کنید.
چون درجه فر ها متفاوت میباشد در این جا اشاره ای به ان نشد ولی شما درجه متوسط را در نظر بگیرید.(فر را نیم ساعت قبل از زمان پخت روشن کنید)
طرز تهیه سس برای روی جوجه کباب های اماده شده:کمی کره کمی زعفران حل شده ومقداری اب لیمو را در ظرفی ریخته وروی حرارت بگذارید تا کره ذوب شد از روی حرارت بردارید و وقتی جوجه کباب ها را در ظرف گذاشتید سس را روی ان بریزید هم براق میشود هم خوشمزه ونرم.