سوپ کلم

مناسب برای: افطاری , پیش غذا

زمان کل: 1:20
زمان پخت: 1:0
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:20

موارد مورد نیاز

  • روغن : 2 قاشق سوپ خوری
  • پیاز خرد شده متوسط : 1 پیمانه
  • سیر قیمه قیمه شده : 2 عدد
  • هویج درشت خرد شده : 1 پیمانه
  • آب مرغ : 6 پیمانه
  • ریحان تازه خرد شده : 1 قاشق سوپ خوری ( 1 قاشق چای خوری ریحان خشک )
  • کلم پیچ تازه خرد شده : 4 پیمانه معادل 225 گرم
  • نمک : 1.4 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه : 1.8 قاشق چای خوری
  • گوجه فرنگی متوسط خرد شده : 1 عدد
  • عدس قرمز : 1.2 پیمانه

دستور پخت

  • در ماهی تابه روغن ریخته و شعله را به حالت متوسط قرار می دهیم.
  • پیاز و هویج و سیر را درماهی تابه می ریزیم و در آن را می گذاریم، برای 5 الی 7 دقیقه می پزیم یا تا وقتی که سبزیجات پخته شوند گه گاه آن را هم می زنیم.
  • بعد آب مرغ و ریحان خشک ( در صورت استفاده ) را اضافه می کنیم.
  • شعله را کم می کنیم و برای 10 دقیقه با در روی شعله می گذاریم.
  • کلم پیچ و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و 10 دقیقه دیگر صبر می کنیم.
  • مرغ و گوجه فرنگی و عدس قرمز و ریحان تازه ( درصورت استفاده ) را اضافه می کنیم و 5 الی 10 دقیقه می پزیم یا تا وقتی که کلم و عدس بپزد.

اگر می خواهید از عدس قهوه ای یا زرد استفاده کنید به جای عدس قرمز، شما به مدت پخت بیشتری نیاز دارید.

موارد مشابه

دیشلیق – آش دندونی تبریز

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: عصرانه
مواد مورد نیاز: بادام , پسته , روغن حیوانی , شیر , کشمش , گردو , گندم , نخود

دستور پخت

سوپ کاری و کدوتنبل

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تره فرنگی , خامه , سیب , سیر , کدو حلوایی

دستور پخت

آبگوشت کشک (ملایر)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برشتوک , برنج , چغندر , کشک , گوشت , لپه

دستور پخت

سالاد اندونزی

دسته بندی: پیش غذا , دیگر
مناسب برای وعده: پیش غذا , عصرانه
مواد مورد نیاز: سیب زمینی , کالباس , گل کلم , گوجه ‌فرنگی , نخود فرنگی , هویج

دستور پخت