ماهی برگر با نان تست

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای: شام

زمان کل: 1:00
زمان پخت: 0:40
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:20

موارد مورد نیاز

  • پیاز خرد شده یک پیمانه
  • ریحان خرد شده تازه:‌ یک چهارم پیمانه
  • نمک:‌ یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • فیله ماهی: نیم کیلو، ‌چرخ شود.
  • سس فلفل تند: یک قاشق چای‌خوری
  • سفیده یک تخم‌مرغ بزرگ
  • اسپری روغن
  • نان تست: ‌8 برش

دستور پخت

  • در یک کاسه بزرگ، پنج ماده اول این برگر را با هم مخلوط کنید.
  • در کاسه کوچکی، سس فلفل تند را با سفیده تخم‌مرغ خوب با هم مخلوط کنید.
  • مخلوط تخم‌مرغ را به مخلوط ماهی اضافه کرده و هم بزنید.[نکته بهداشتی روز: مراقب جیوه در ماهی‌ها باشید ]
  • مخلوط را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به صورت پاته با ضخامت یک ونیم ساننی‌متر درآورید.
  • تابه را روی حرارت متوسط، گرم کنید.
  • با اسپری روغن، روی هرکدام از پاته‌ها را روغن اسپری کنید وهر طرف آن‌ها را درون تابه به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی‌که خوب سرخ شوند سرخ کنید.
  • ماهی‌های برگر شده داغ را درون نان‌های تست قرار داده و میل کنید.

موارد مشابه

بربسل (کردی)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برگ بو , گوشت , لپه , ماست

دستور پخت

اسنک عدس

دسته بندی: پیش غذا , خوراک
مناسب برای وعده: پیش غذا , شام
مواد مورد نیاز: پنیر موزارلا , خامه , عدس , کره

دستور پخت

کوله بادمجان

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: افطاری , شام
مواد مورد نیاز: بادمجان , پنیر پیتزا , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

خوراک مرغ و سبزیجات (مراغه ای)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیب زمینی , فلفل دلمه‌‌ای , گوجه ‌فرنگی , مرغ , هویج

دستور پخت