ماهی برگر با نان تست
مناسب برای:
شام
زمان کل: 1:00
زمان پخت: 0:40
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:20
موارد مورد نیاز
- پیاز خرد شده یک پیمانه
- ریحان خرد شده تازه: یک چهارم پیمانه
- نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
- فیله ماهی: نیم کیلو، چرخ شود.
- سس فلفل تند: یک قاشق چایخوری
- سفیده یک تخممرغ بزرگ
- اسپری روغن
- نان تست: 8 برش
دستور پخت
- در یک کاسه بزرگ، پنج ماده اول این برگر را با هم مخلوط کنید.
- در کاسه کوچکی، سس فلفل تند را با سفیده تخممرغ خوب با هم مخلوط کنید.
- مخلوط تخممرغ را به مخلوط ماهی اضافه کرده و هم بزنید.[نکته بهداشتی روز: مراقب جیوه در ماهیها باشید ]
- مخلوط را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به صورت پاته با ضخامت یک ونیم ساننیمتر درآورید.
- تابه را روی حرارت متوسط، گرم کنید.
- با اسپری روغن، روی هرکدام از پاتهها را روغن اسپری کنید وهر طرف آنها را درون تابه به مدت 3 دقیقه یا تا زمانیکه خوب سرخ شوند سرخ کنید.
- ماهیهای برگر شده داغ را درون نانهای تست قرار داده و میل کنید.
موارد مشابه
بربسل (کردی)
مواد مورد نیاز:
برگ بو
,
گوشت
,
لپه
,
ماست
خوراک مرغ و سبزیجات (مراغه ای)
مواد مورد نیاز:
سیب زمینی
,
فلفل دلمهای
,
گوجه فرنگی
,
مرغ
,
هویج