سینه مرغ سوخاری تراوا
دسته بندی:
خوراک
زمان کل: 0:45
زمان پخت: 0:15
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 0:30
موارد مورد نیاز
- سينه مرغ يك عدد
- تخممرغ يك عدد
- شیر نصف پيمانه
- آرد سفيد يك پيمانه
- آرد سوخاري يك پيمانه
- ادويه يك قاشق چايخوري
- قارچ پختهشده دو قاشق غذاخوري
- پنير گودا 20 گرم
- فلفل دلمهاي رنگي يك قاشق غذاخوري
- اسفناج پخته شده يك قاشق غذاخوري
- ژامبون يك ورق
- نمك و فلفل به ميزان لازم
دستور پخت
- سينه مرغ را كوبيده و كمي نمك و فلفل به آن ميزنيم. سپس يك ورق ژامبون را روي آن ميگذاريم و بقيه مواد را روي آن قرار ميدهيم.
- آنگاه مرغ را به آرامي پيچيده و به آرد سفيد و پس از آن به مخلوط تخممرغ و شير آغشته ميكنيم.
- در مرحله بعد مرغ را در آردسوخاري ميغلتانيم سپس در روغني كه از قبل داغ كردهايم قرار ميدهيم تا به مدت ده دقيقه بپزد.
- در مرحله آخر، مرغ را در فر از قبل گرم شده به مدت 15 دقيقه ميگذاريم تا تمام مواد خوب مغز پخت شوند، در اين لحظه غذا آماده است.