سوپ هویج و زنجبیل

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای: افطاری , پیش غذا , شام

زمان کل: 1:20
زمان پخت: 0:50
تعداد نفرات: 6
زمان آماده سازی: 0:30

موارد مورد نیاز

  • روغن : 2 قاشق سوپ خوری
  • پیاز خرد شده متوسط : 3 پیمانه
  • شکر : 2 قاشق سوپ خوری
  • فلفل سیاه : 1.4 قاشق چای خوری
  • رنجبیل تازه : 2 قاشق سوپ خوری
  • هویج : 8 عدد
  • سیب زمینی : 1 عدد
  • خامه : 1 پیمان

دستور پخت

  • پیازها را درون روغن سرخ می کنیم.
  • سپس فلفل و شکر را به پیازها اضافه می کنیم و شعله را کم کرده 30 دقیقه می پزیم.
  • سپس زنجبیل را اضافه کرده و 20 الی 30 دقیقه بدون در می پزیم گهگاهی آن را هم می زنیم.
  • در آخر آن را به دو نیم می کنیم.
  • ضمناً هویج و سیب زمینی را پوست می کنیم و به قطعات 2 سانتی تقسیم می کنیم و در ظرفی دیگر همراه با آب مرغ می پزیم، حرارت را کم کرده و می گذاریم تا 40 دقیقه بپزد، بعد از این مرحله نیمی از پیاز را به آن اضافه می کنیم. سپس مواد را پوره می کنیم و به آن خامه و نمک و فلفل سیاه را می زنیم و بقیه پیازها را اضافه می کنیم.

موارد مشابه

آش جو

مناسب برای وعده: افطاری , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , جو , سبزی آش , عدس , کشک , لوبیا چیتی , نخود

دستور پخت

آش رشته

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , ناهار
مواد مورد نیاز: اسفناج , تره , جعفری , رشته آش , عدس , لوبیا چیتی , لوبیا قرمز

دستور پخت

سوپ پیاز فرانسوی

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , دسر , شام , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: آرد , پنیر سوییسی , عصاره مرغ

دستور پخت

سوپ ذرت

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , جعفری , خامه , ذرت , شیر , کرفس

دستور پخت