سوپ هویج و زنجبیل
دسته بندی:
سوپ آش آبگوشت
زمان کل: 1:20
زمان پخت: 0:50
تعداد نفرات: 6
زمان آماده سازی: 0:30
موارد مورد نیاز
- روغن : 2 قاشق سوپ خوری
- پیاز خرد شده متوسط : 3 پیمانه
- شکر : 2 قاشق سوپ خوری
- فلفل سیاه : 1.4 قاشق چای خوری
- رنجبیل تازه : 2 قاشق سوپ خوری
- هویج : 8 عدد
- سیب زمینی : 1 عدد
- خامه : 1 پیمان
دستور پخت
- پیازها را درون روغن سرخ می کنیم.
- سپس فلفل و شکر را به پیازها اضافه می کنیم و شعله را کم کرده 30 دقیقه می پزیم.
- سپس زنجبیل را اضافه کرده و 20 الی 30 دقیقه بدون در می پزیم گهگاهی آن را هم می زنیم.
- در آخر آن را به دو نیم می کنیم.
- ضمناً هویج و سیب زمینی را پوست می کنیم و به قطعات 2 سانتی تقسیم می کنیم و در ظرفی دیگر همراه با آب مرغ می پزیم، حرارت را کم کرده و می گذاریم تا 40 دقیقه بپزد، بعد از این مرحله نیمی از پیاز را به آن اضافه می کنیم. سپس مواد را پوره می کنیم و به آن خامه و نمک و فلفل سیاه را می زنیم و بقیه پیازها را اضافه می کنیم.
موارد مشابه
سوپ ماهی زعفرانی
مواد مورد نیاز:
برنج
,
تره فرنگی
,
جعفری
,
خامه
,
کره
,
گوجه فرنگی
,
ماهی
,
هویج
سوپ تره فرنگی
دسته بندی:
سوپ آش آبگوشت
مواد مورد نیاز:
آرد
,
تره فرنگی
,
خامه
,
سیب زمینی
,
شیر
,
عصاره مرغ
,
هویج