هاسیده


تعداد نفرات: 2

موارد مورد نیاز

  • شیره انگور - 1 لیوان
  • آب - 2 لیوان
  • نشاسته - 3 قاشق غذاخوری
  • گردو خرد شده - 1 لیوان

دستور پخت

  • نشاسته را در دو لیوان آب حل می کنیم
  • شیره انگور را داخل قابلمه می ریزیم
  • بعد مخلوط آب و نشاسته را اضافه می کنیم
  • مرتب هم می زنیم تا قوام بگیرد و کمی غلیظ شود
  • بعد نصف گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم و بعد از مخلوط کردن با بقیه مواد ؛ شعله را خاموش می کنیم
  • در ظرف دلخواهمان می ریزیم و روی آن را با نصف باقیمانده گردو تزئین میکنیم

موارد مشابه

بورانی هویج

دسته بندی: پیش غذا
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , دسر , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: ماست , هویج

دستور پخت

سوپ کاری و کدوتنبل

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تره فرنگی , خامه , سیب , سیر , کدو حلوایی

دستور پخت

سوپ سبک گوجه

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا
مواد مورد نیاز: خامه , روغن زیتون , سیر , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

ماست جوش (کمه جوش) (دامغانی)

مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , بادمجان , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت