سوپ دال عدس

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای: افطاری , پیش غذا , شام , ناهار

تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • روغن زيتون - سه قاشق غذاخوري
  • پياز خرد شده - يك عدد
  • كرفس خرد شده - دو شاخه
  • هويج ورقه شده - دو عدد
  • سير خرد شده - هشت حبه
  • سيب‌زميني خرد شده - يك عدد
  • دال‌عدس - يك پيمانه
  • آب‌مرغ - چهار پيمانه
  • برگ‌بو - دو عدد
  • ليموترش‌ - دو عدد
  • پودر زيره - نصف قاشق چايخوري
  • پودر فلفل قرمز و سس تند - به ميزان لازم
  • نمك و فلفل - به ميزان لازم

دستور پخت

  • روغن را در قابلمه بزرگي حرارت داده و پياز را پنج دقيقه در آن تفت دهيد. سپس كرفس، هويج، نيمي از سيرها و تمامي سيب‌زميني‌ها را به آن بيفزاييد و چند دقيقه ديگر حرارت دهيد.
  • دال عدس و آب مرغ را به مواد اضافه كنيد و بگذاريد جوش بيايد، در اين هنگام حرارت را كم كنيد تا 30 دقيقه بجوشد و سيب‌زميني و عدس نرم شوند.
  • برگ بوها، باقي‌مانده سير و نصف ليموترش‌ها را در قابلمه بريزيد و ده‌ دقيقه ديگر بپزيد. حال برگ بوها را برداريد و آب بقيه ليموترش‌ها را درون سوپ بريزيد. سوپ را درون دستگاه غذاساز به صورت پوره رواني درآوريد و زيره، نمك، فلفل و فلفل‌قرمز را به آن بيفزاييد و هم بزنيد.
  • سوپ آماده شده را در ظرف مورد نظر ريخته و با برش‌هاي ليموترش و برگ جعفري تزئين كنيد.

موارد مشابه

اشکنه

مناسب برای وعده: افطاری , شام
مواد مورد نیاز: آرد , تخم مرغ , شنبلیله

دستور پخت

سوپ غلات

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام
مواد مورد نیاز: جعفری , جو پرک , ذرت , گندم , هویج

دستور پخت

سوپ کلم تند

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: پیش غذا , شام
مواد مورد نیاز: سیب زمینی , سیر , کلم , گشنیز , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

کال جوش و بادمجان (خراسان)

مناسب برای وعده: شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , سیر , گردو , گوجه ‌فرنگی , ماست

دستور پخت