سوپ غلات
دسته بندی:
سوپ آش آبگوشت
موارد مورد نیاز
- ذرت كنسروي دو قاشق غذاخوري
- گندم پوست گرفته شده دو قاشق غذاخوري
- برنج يك قاشق غذاخوري
- جو پرك دو قاشق غذاخوري
- هويج نيمپز شده سه عدد
- جعفري خرد شده دو قاشق غذاخوري
- كره يا روغن يك قاشق غذاخوري
- نمك به ميزان لازم
دستور پخت
- غلات را از قبل خيس كرده، سپس گندم را پخته و برنج را به آن اضافه ميكنيم تا برنج بپزد. جو پرك و ذرت را همراه هويج خرد شده به سوپ اضافه ميكنيم، سپس مقداري نمك زده و كمي جعفري به آن ميافزاييم. پس از چند جوش سوپ آماده است .
موارد مشابه
سوپ شیر (جو و قارچ)
مواد مورد نیاز:
بلغور
,
خامه
,
شیر
,
قارچ
,
مرغ
,
هویج
قوروت بادمجان (خراسان جنوبی)
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
کشک
,
گردو