سوپ غلات

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای: افطاری , پیش غذا , شام

موارد مورد نیاز

  • ذرت كنسروي دو قاشق غذاخوري
  • گندم پوست گرفته شده دو قاشق غذاخوري
  • برنج يك قاشق غذاخوري
  • جو پرك دو قاشق غذاخوري
  • هويج نيم‌پز شده سه عدد
  • جعفري خرد شده دو قاشق غذاخوري
  • كره يا روغن يك قاشق غذاخوري
  • نمك به ميزان لازم

دستور پخت

  • غلات را از قبل خيس كرده، سپس گندم را پخته و برنج را به آن اضافه مي‌كنيم تا برنج بپزد. جو پرك و ذرت را همراه هويج خرد شده به سوپ اضافه مي‌كنيم، سپس مقداري نمك ‌زده و كمي جعفري به آن مي‌افزاييم. پس از چند جوش سوپ آماده است .

موارد مشابه

سوپ شیر (جو و قارچ)

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: بلغور , خامه , شیر , قارچ , مرغ , هویج

دستور پخت

قوروت بادمجان (خراسان جنوبی)

مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , کشک , گردو

دستور پخت

سوپ اسفناج

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: اسفناج , پنیر ماسکارپونه , پیازچه , خامه , روغن زیتون , زیره , کرفس

دستور پخت

سوپ چغندر

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , چغندر , کدو

دستور پخت