تاس کباب
دسته بندی:
سوپ آش آبگوشت
تعداد نفرات: 4
موارد مورد نیاز
- گوشت گوسفند 1 کیلو
- پیاز یزرگ 2 عدد
- هویج 3 عدد
- سیبزمینی 2 عدد
- به 1 عدد
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه تازه آسیابشده به میزان لازم
دستور پخت
- دنده گوسفندی را به 4 تکه تقسیم کنید.
- هویج و پیاز و سیبزمینی را حلقهحلقه کنید.
- قابلمه مناسبی انتخاب کنید.
- داخل قابلمه روغن ریخته و یک ردیف حلقههای پیاز کف قابلمه بچینید.
- روی پیازها تکههای گوشت را چیده و روی آن فلفل و زردچوبه بپاشید.
- روی گوشتها یک ردیف هویج بچینید. ردیف بعد بهها را که به صورت برشهای پرتقال بریدهاید بچینید.
- در نهایت سیبزمینیها را چیده و حدود نیم پیمانه آب همراه با فلفل و ادویه دلخواه به قابلمه اضافه کنید.
- قابلمه را روی گاز قرار دهید تا جوش بیاید، سپس شعله را کم کرده ، در قابلمه را ببندید تا به مدت 3 تا 4 ساعت بهآرامی مواد بپزند. حواستان باشد که آب غذا تمام نشود وگرنه پیازهای ته قابلمه که خوشمزهترین قسمت غذا هستند میسوزد.
موارد مشابه
کال جوش و بادمجان (خراسان)
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
سیر
,
گردو
,
گوجه فرنگی
,
ماست
آش ترخینه (کردی)
مواد مورد نیاز:
ترخینه
,
سبزی
,
عدس
,
کشک