آش شله مشهدی

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای: افطاری

زمان کل: 7:20
زمان پخت: 7:0
زمان آماده سازی: 0:20

موارد مورد نیاز

  • گوشت گوسفند : 500 گرم
  • بلغور گندم : 1 لیوان
  • برنج : ½ لیوان
  • باقلا : ½ لیوان
  • نخود : ½ لیوان
  • لوبیا قرمز : ½ لیوان
  • لوبیا سفید : ½ لیوان
  • لوبیا چیتی : ½ لیوان
  • خورشت قیمه آماده : 2 لیوان
  • پیاز : 5 عدد
  • روغن : 5 قاشق غذاخوری
  • دارچین و نمک و فلفل : مقدار لازم

دستور پخت

  • ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کنید.
  • گوشت را داخل قابلمه بریزید ، چند لیوان اب اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس کف روی اب را بگیرید و پیازهای پوست کنده را به گوشت اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و 3-4 ساعت اجازه دهید گوشت بپزد و اب گوشت تمام شود سپس پیازها و گوشت پخته را بکوبید تا یکدست شوند.
  • حبوبات را داخل قابلمه ای بریزید و چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید حبوبات بپزند و نرم شوند سپس گوشت کوبیده ، برنج و بلغور گندم را به حبوبات پخته اضافه کنید ، دارچین ، روغن ، نمک و فلفل بزنید و با حرارت کم بگذارید چند ساعت تمام مواد باهم بپزند.
  • در این مدت باید آش را مانند حلیم مدام هم بزنید تا کشدار و غلیظ شود ؛ پس از اینکه آش آماده شد در ظرف بریزید و با قیمه تزیین و سرو کنید. ( در قابلمه باید باز باشد ، در این مدت اگر آب آش کم شد اب جوش اضافه کنید ).

موارد مشابه

آش غوره

مناسب برای وعده: شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , سبزی آش , عدس , غوره , گوشت , لوبیا چیتی , ماش , نخود

دستور پخت

دیشلیق – آش دندونی تبریز

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: عصرانه
مواد مورد نیاز: بادام , پسته , روغن حیوانی , شیر , کشمش , گردو , گندم , نخود

دستور پخت

کله جوش (سمنانی)

مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , کشک

دستور پخت

سوپ ماهی و کلم

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیر , کلم , گوجه ‌فرنگی , ماهی , میگو

دستور پخت