آش شله مشهدی
دسته بندی:
سوپ آش آبگوشت
مناسب برای:
افطاری
زمان کل: 7:20
زمان پخت: 7:0
زمان آماده سازی: 0:20
موارد مورد نیاز
- گوشت گوسفند : 500 گرم
- بلغور گندم : 1 لیوان
- برنج : ½ لیوان
- باقلا : ½ لیوان
- نخود : ½ لیوان
- لوبیا قرمز : ½ لیوان
- لوبیا سفید : ½ لیوان
- لوبیا چیتی : ½ لیوان
- خورشت قیمه آماده : 2 لیوان
- پیاز : 5 عدد
- روغن : 5 قاشق غذاخوری
- دارچین و نمک و فلفل : مقدار لازم
دستور پخت
- ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کنید.
- گوشت را داخل قابلمه بریزید ، چند لیوان اب اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس کف روی اب را بگیرید و پیازهای پوست کنده را به گوشت اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و 3-4 ساعت اجازه دهید گوشت بپزد و اب گوشت تمام شود سپس پیازها و گوشت پخته را بکوبید تا یکدست شوند.
- حبوبات را داخل قابلمه ای بریزید و چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید حبوبات بپزند و نرم شوند سپس گوشت کوبیده ، برنج و بلغور گندم را به حبوبات پخته اضافه کنید ، دارچین ، روغن ، نمک و فلفل بزنید و با حرارت کم بگذارید چند ساعت تمام مواد باهم بپزند.
- در این مدت باید آش را مانند حلیم مدام هم بزنید تا کشدار و غلیظ شود ؛ پس از اینکه آش آماده شد در ظرف بریزید و با قیمه تزیین و سرو کنید. ( در قابلمه باید باز باشد ، در این مدت اگر آب آش کم شد اب جوش اضافه کنید ).
موارد مشابه
آش غوره
مواد مورد نیاز:
برنج
,
سبزی آش
,
عدس
,
غوره
,
گوشت
,
لوبیا چیتی
,
ماش
,
نخود
دیشلیق – آش دندونی تبریز
دسته بندی:
سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده:
عصرانه
مواد مورد نیاز:
بادام
,
پسته
,
روغن حیوانی
,
شیر
,
کشمش
,
گردو
,
گندم
,
نخود
کله جوش (سمنانی)
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
کشک