آش بلغور

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای: افطاری , شام , ناهار

زمان کل: 1:50
زمان پخت: 1:30
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:20

موارد مورد نیاز

  • سیب‌زمینی متوسط: یک عدد متوسط
  • فلفل‌دلمه‌ای کوچک: یک عدد
  • گوجه‌فرنگی: یک عدد
  • بلغور: یک پیمانه
  • لوبیا قرمز پخته: یک پیمانه
  • پیاز: یک عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • نعنا خشک: یک قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
  • لیمو ترش تازه: به مقدار لازم

دستور پخت

  • بلغور را نیم ساعت قبل خیس کنید.
  • سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.
  • پیاز را خلالی کنید و بعد سرخ کنید.
  • نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و تفت دهید.
  • سپس رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کرده و باز هم تفت دهید.
  • بلغور خیس خورده را با کمی آب به بقیه مواد اضافه کنید.
  • یکی دو جوش که زد، سیب زمینی و فلفل را هم بریزید و بگذارید با در بسته و حرارت ملایم سیب‌زمینی نرم شود.
  • اگر آبش کم بود آب جوش بریزید. مواظب باشید ته نگیرد.
  • سپس سیب زمینی که پخته شد لوبیا قرمز پخته شده را هم اضافه کنید.
  • مواد که پخته شد نعنا خشک را هم بریزید و هم بزنید.

موارد مشابه

آش ترخینه (کردی)

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: ترخینه , سبزی , عدس , کشک

دستور پخت

بورانی اسفناج

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: اسفناج , ماست چکیده

دستور پخت

سوپ گوجه فرنگی (سیر و پنیر)

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: آویشن , پنیر پارمسان , روغن زیتون , عصاره مرغ , گشنیز , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

سوپ دریایی با زنجبیل

مناسب برای وعده: پیش غذا , شام , میان وعده
مواد مورد نیاز: آرد , پیازچه , تره فرنگی , خامه , زنجبیل , سرکه , سیب زمینی , کره , کلم بروکلی , ماهی , میگو

دستور پخت