کنسومه قارچ

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت

زمان کل: 0:30
زمان پخت: 0:20
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 0:10

موارد مورد نیاز

  • قارچ - 1 لیوان
  • سینه مرغ پخته شده خرد شده - 1 لیوان
  • آرد - 1 قاشق سوپ خوری
  • کره - 50 گرم
  • استاک(آب گوشت یا مرغ) - 4 تا 5 لیوان
  • نمک و فلفل سفید - به میزان لازم
  • خامه دلبخواهی - 50 تا 100 گرم
  • شیر دلبخواهی - 2 لیوان جایگزین 2 لیوان از اب مرغ
  • سیب زمینی - نصف پیمانه

دستور پخت

  • آرد را در نصف کره تفت داده داده کمی و استاک را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
  • وقتی که بجوش آمد سیب زمینی های نگینی شده را اضافه کرده و میگذاریم بپزد.
  • ( در این مرحله میتوانید از دو لیوان شیر هم استفاده کنید و از مقدار آب مرغتان کم کنید)
  • در تابه ای قارچها را با کره تفت داده و به همراه مرغ ها به کنسومه اضافه می کنیم.
  • نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و میگذاریم تا جا بیافتد.

نکته:میتوالنید در هنگام سرو یا در انتهای پخت کنسومه برای طعم بهتر و تزیین از مقداری خامه استفاده کنید.

موارد مشابه

سوپ عدس

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد ذرت , شیر , عدس , کرفس , گوجه ‌فرنگی , هویج

دستور پخت

آش شولی (یزدی)

مناسب برای وعده: افطاری , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , چغندر , سبزی , سرکه , عدس

دستور پخت

دیشلیق – آش دندونی تبریز

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: عصرانه
مواد مورد نیاز: بادام , پسته , روغن حیوانی , شیر , کشمش , گردو , گندم , نخود

دستور پخت

آش ترشی با رشته

مناسب برای وعده: عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: اسفناج , رشته آش , سیر , شکر , عدس , کدو حلوایی , لوبیا چیتی , نخود

دستور پخت