کنسومه قارچ
دسته بندی:
سوپ آش آبگوشت
زمان کل: 0:30
زمان پخت: 0:20
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 0:10
موارد مورد نیاز
- قارچ - 1 لیوان
- سینه مرغ پخته شده خرد شده - 1 لیوان
- آرد - 1 قاشق سوپ خوری
- کره - 50 گرم
- استاک(آب گوشت یا مرغ) - 4 تا 5 لیوان
- نمک و فلفل سفید - به میزان لازم
- خامه دلبخواهی - 50 تا 100 گرم
- شیر دلبخواهی - 2 لیوان جایگزین 2 لیوان از اب مرغ
- سیب زمینی - نصف پیمانه
دستور پخت
- آرد را در نصف کره تفت داده داده کمی و استاک را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
- وقتی که بجوش آمد سیب زمینی های نگینی شده را اضافه کرده و میگذاریم بپزد.
- ( در این مرحله میتوانید از دو لیوان شیر هم استفاده کنید و از مقدار آب مرغتان کم کنید)
- در تابه ای قارچها را با کره تفت داده و به همراه مرغ ها به کنسومه اضافه می کنیم.
- نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و میگذاریم تا جا بیافتد.
نکته:میتوالنید در هنگام سرو یا در انتهای پخت کنسومه برای طعم بهتر و تزیین از مقداری خامه استفاده کنید.