بورانی اسفناج

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت

زمان کل: 0:15
زمان پخت: 0:10
زمان آماده سازی: 0:05

موارد مورد نیاز

  • اسفناج
  • ماست چکیده
  • سیر چند پره
  • خیار اختیاری

دستور پخت

  • اسفناج را بدون افزودن آب، با حرارت ملایم و در ظرف دربسته بخارپز می کنیم.
  • کمی نمک به آن افزوده،
  • سپس اسفناج بخارپز شده را ساطوری کرده، چند پره سیر به آن می افزاییم. (از آنجایی که اسفناج دارای طبیعتی خنک است، افزودن چندپره سیر خواص آن را متناسب می کند).
  • پس از مراحل فوق، اسفناج ساطوری شده را به ماست چکیده می افزاییم.
  • می توان متناسب با ذائقه، چند دانه خیار ریز شده به این ترکیب بیفزاییم تا برانی ما کامل تر شود.

موارد مشابه

قوروت بادمجان (خراسان جنوبی)

مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , کشک , گردو

دستور پخت

سوپ کدوی طلایی

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: زنجبیل , سیر , کدو

دستور پخت

سوپ جو و گوشت گاو

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا
مواد مورد نیاز: برگ بو , پونه , جو , سیب زمینی , سیر , کرفس , گوشت , هویج

دستور پخت

تورش آش

مناسب برای وعده: شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: اسفناج , باقالی , تره , جعفری , سیر , گشنیز , گوجه سبز , گوشت , لوبیا چیتی , نخود

دستور پخت