بورانی اسفناج
دسته بندی:
سوپ آش آبگوشت
زمان کل: 0:15
زمان پخت: 0:10
زمان آماده سازی: 0:05
موارد مورد نیاز
- اسفناج
- ماست چکیده
- سیر چند پره
- خیار اختیاری
دستور پخت
- اسفناج را بدون افزودن آب، با حرارت ملایم و در ظرف دربسته بخارپز می کنیم.
- کمی نمک به آن افزوده،
- سپس اسفناج بخارپز شده را ساطوری کرده، چند پره سیر به آن می افزاییم. (از آنجایی که اسفناج دارای طبیعتی خنک است، افزودن چندپره سیر خواص آن را متناسب می کند).
- پس از مراحل فوق، اسفناج ساطوری شده را به ماست چکیده می افزاییم.
- می توان متناسب با ذائقه، چند دانه خیار ریز شده به این ترکیب بیفزاییم تا برانی ما کامل تر شود.
موارد مشابه
آش ترشی با رشته
مواد مورد نیاز:
اسفناج
,
رشته آش
,
سیر
,
شکر
,
عدس
,
کدو حلوایی
,
لوبیا چیتی
,
نخود
برش(آبگوشت روسی)
دسته بندی:
سوپ آش آبگوشت
مواد مورد نیاز:
برگ بو
,
پیازچه
,
جعفری
,
چغندر
,
خامه
,
سیب زمینی
,
کلم
,
گوشت
,
هویج
سوپ تره فرنگی
دسته بندی:
سوپ آش آبگوشت
مواد مورد نیاز:
آرد
,
تره فرنگی
,
خامه
,
سیب زمینی
,
شیر
,
عصاره مرغ
,
هویج