بورانی اسفناج

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت

زمان کل: 0:15
زمان پخت: 0:10
زمان آماده سازی: 0:05

موارد مورد نیاز

  • اسفناج
  • ماست چکیده
  • سیر چند پره
  • خیار اختیاری

دستور پخت

  • اسفناج را بدون افزودن آب، با حرارت ملایم و در ظرف دربسته بخارپز می کنیم.
  • کمی نمک به آن افزوده،
  • سپس اسفناج بخارپز شده را ساطوری کرده، چند پره سیر به آن می افزاییم. (از آنجایی که اسفناج دارای طبیعتی خنک است، افزودن چندپره سیر خواص آن را متناسب می کند).
  • پس از مراحل فوق، اسفناج ساطوری شده را به ماست چکیده می افزاییم.
  • می توان متناسب با ذائقه، چند دانه خیار ریز شده به این ترکیب بیفزاییم تا برانی ما کامل تر شود.

موارد مشابه

سوپ چغندر

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , چغندر , کدو

دستور پخت

سوپ شلغم و لبو

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: چغندر , شلغم

دستور پخت

کال جوش و بادمجان (خراسان)

مناسب برای وعده: شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , سیر , گردو , گوجه ‌فرنگی , ماست

دستور پخت

آش شولی (یزدی)

مناسب برای وعده: افطاری , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , چغندر , سبزی , سرکه , عدس

دستور پخت