ساندویچ قارچ و سیر

دسته بندی: پیتزا و ساندویچ
مناسب برای: شام , عصرانه , میان وعده

زمان کل: 0:20
زمان پخت: 0:10
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:10

موارد مورد نیاز

  • 6 قاشق سوپ‌خوری: کره مارگارین یا روغن جامد
  • 2 حبه : سیر
  • 350 گرم: قارچ
  • یک عدد: نان فرانسوی بزرگ
  • چند ساقه : جعفری تازه
  • نمک و فلفل : به میزان لازم

دستور پخت

  • برای درست کردن این ساندویچ، اولین مرحله، آماده‌سازی مواد است. ابتدا حبه سیرها را از پوست جدا کرده و رنده یا له کنید. سپس قارچ‌ها را به صورت درشت برش بزنید.
  • نان فرانسوی را نیز با چاقوی تیز به صورت اریب حلقه حلقه کنید. آخرین کار، خرد کردن جعفری است. اگر به جعفری تازه دسترسی ندارید، می توانید از جعفری فریز شده نیز استفاده کنید.
  • تابه‌ای آماده کنید و مارگارین را داخل آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا ذوب شود. سپس سیر رنده شده را به روغن اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه تفت دهید.
  • قارچ‌ها را به سیر داغ اضافه کنید و 5 دقیقه حرارت دهید. در طول پخت، هم‌زدن یادتان نرود.
  • برش‌های نان فانتزی را داخل تابه دیگری یا روی سینی میله‌ای فر قرار داده و به مدت 2 تا 3 دقیقه تست کنید.
  • جعفری خردشده را به مخلوط قارچ و سیر اضافه کرده و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.
  • حالا هر کدام از برش‌های نان را در سینی یا دیس چیده و مخلوط قارچ و سیر را روی نان‌ها ریخته و نوش‌جان کنید

موارد مشابه

سمبوسه میگو

دسته بندی: پیتزا و ساندویچ
مناسب برای وعده: شام , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: جعفری , میگو , نان لواش

دستور پخت

پیتزا باگت

مناسب برای وعده: شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: پنیر موزارلا , پونه , سبزی , سس کچاپ , مرغ

دستور پخت

پیتزا یونانی

مناسب برای وعده: شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , آویشن , اسفناج , پنیر پیتزا , خمیر مایه , روغن زیتون , زیتون , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

بورک اسفناج و پنیر

دسته بندی: پیتزا و ساندویچ
مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: اسفناج , پنیر , تخم مرغ , خمیر , شیر , کنجد

دستور پخت