کبه سیب زمینی
زمان کل: 1:00
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 7
زمان آماده سازی: 0:30
موارد مورد نیاز
- سیبزمینی 1500 گرم
- گوشت چرخکرده400 گرم
- پیاز متوسط2 عدد
- قرص عصاره مرغ2 عدد
- تخم مرغ1 عدد
- کره آب شده4 قاشق غذاخوری
- پودر سوخاری4 قاشق غذاخوری
- گردو خردشده و تفت دادهشده2 قاشق غذاخوری
- روغن مایع گیاهی2 قاشق غذاخوری
- نمک ½1 قاشق مرباخوری
- ادویه مخلوط1 قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه ¼قاشق مرباخوری
دستور پخت
- یک ظرف مناسب سرو که بتوانید داخل فر قرار دهید را انتخاب کنید و با 2 قاشق غذاخوری کره آب شده چرب کنید و روی آن 2 قاشق غذاخوری پودر سوخاری بپاشید بطوریکه کل سطح ظرف پوشیده شود.
- سیب زمینیها را آبپز کنید، سپس آنها را پوست بگیرید و له کنید.
- سیب زمینیهای له شده را با نمک، فلفل و تخم مرغ مخلوط کنید.
- داخل تابه روغن مایع را گرم کنید و پیازها را در آن به مدت 2 دقیقه تفت دهید.
- گوشت چرخکرده را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه آن را تفت دهید.
- قرصهای عصاره را خرد کنید و همراه با گردو خردشده و ادویه به گوشت اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. (در این مرحله به غذا نمک نزنید؛ عصارهها شور هستند).
- نیمی از مخلوط سیب زمینی له شده را کف ظرف ریخته و صاف کنید، سپس تمام مخلوط گوشت را روی آن ریخته و یکنواخت پخش کنید. باقیمانده پوره سیب زمینی را در لایه بعد روی گوشت بریزید و صاف کنید.
- روی آن را با بقیه آرد سوخاری و بعد بقیه کره آب شده بپوشانید.
- در فر که آن را از قبل با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کردهاید به مدت 02 الی 52 دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شود
موارد مشابه
گراتن سیب زمینـی
مواد مورد نیاز:
پنیر پیتزا
,
تخم مرغ
,
خامه
,
سیب زمینی
,
سیر
,
شیر
,
قارچ
کوکوی لوبیا سبز
مواد مورد نیاز:
تخم مرغ
,
سیب زمینی
,
لوبیا سبز
,
هویج