رولت ژامبون (رولت کالباس)
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
زمان کل: 0:20
زمان پخت: 0:05
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:15
موارد مورد نیاز
- تخم مرغ 3 عدد
- شیر یا ماست نسبتا رقیق 1 لیوان
- آرد سه چهارم لیوان
- نمک کمی
- ژامبون یا کالباس چند ورق
- خیار شور یکی، دو تا
- جعفری یا شوید ساتوری شده 2 قاشق
- سس مایونز 2 قاشق
دستور پخت
- همه مواد کرپ رو بریزید داخل کاسه
- و هم بزنید تا یکدست بشه.
- داخل تابه رو چرب کنید. نصف مواد رو داخل تابه بریزید و تابه رو تکون بدید تا مایع بصورت یکنواخت توی تابه پخش بشه.(با این مقدار مواد دو تا نون رولت در میاد، البته شما میتونید مایع رو نازک تر یا ضخیم تر بریزید.)
- حرارت باید کم باشه و وقتی مایه رو داخل تابه میریزید تابه زیاد داغ نباشه چون در اون صورت مایع سریع بسته میشه و نون رولت شکل خوبی نخواهد داشت. من از تابه مستطیل به ابعاد حدودا 20*30 سانت استفاده کردم، اما موقعی که تابه مستطیل نداشتم توی تابه گرد میریختم اما سعی میکردم مایع رو طوری بریزیم که توی تابه به شکل مستطیل پخش بشه یعنی به کنارهای تابه مایه نرسه(امیدوارم متوجه توضیحم شده باشید) البته زیاد هم مهم نیست اگه نون رولت رو گرد در آوردید میتونید بعدا مستطیل برش بزنید.
- وقتی یک طرف مایع گرفت برگردونید طرف دیگش هم پخته بشه. نیازی نیست رنگ نون رولت زیاد تغییر کنه و برشته بشه.
- توی یه سینی برگردونید و بگذارید توی یخچال تا خنک بشه
- یک قاشق از سس مایونز رو روی نون بمالید.
- ورقهای ژامبون رو یک لایه روش بچینید.
- خیارشورها رو خیلی نازک حلقه کنید و یک لایه روی مواد بچینید.
- روش نصف جعفری یا شوید رو بپاشید.( به نظر من با جعفری خوشمزه تر میشه.)
- از یک طرف رول کنید.
- میتونید چند ساعتی رو بگذارید داخل یخجال بعد برش بزنید اما من همون موقع برش میزنم و می چینم تو ظرف سرو.
موارد مشابه
رولت پیتزا
مواد مورد نیاز:
آرد
,
پنیر پیتزا
,
تخم مرغ
,
ذرت
,
سوسیس
,
شیر
,
فلفل دلمهای
,
قارچ
,
کالباس
نان تست با مایع ماکارانی و پنیر
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
مواد مورد نیاز:
پنیر پیتزا
,
سیر
,
گوشت چرخکرده
,
نان تست
خوراک لانه پنهان
مواد مورد نیاز:
پنیر پیتزا
,
تخم مرغ
,
سیب زمینی
,
گوشت
سوسیس بدون گلوتن
مواد مورد نیاز:
آرد ذرت
,
پنیر پیتزا
,
جعفری
,
جوز هندی
,
سس سویا
,
سیر
,
گوشت