بورک اسفناج و پنیر
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
زمان کل: 0:50
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:20
موارد مورد نیاز
- خمیر یوفکا یا خمیر فیلو به مقدار لازم
- اسفناج یک کیلو
- پیاز یک عدد
- پنیر سفید 100 گرم
- تخم مرغ یک عدد
- شیر 1.4 لیوان
- روغن مایع 1.4 لیوان
- کنجد یا سیاه دانه
دستور پخت
- اسفناج رو پاک کرده و درشت خرد کنید و بشورید. پیاز رو خرد کنید و توی یک قاشق از روغن تفت بدید.
- اسفناج رو روی پیاز بریزید و در تابه رو بگذارید تا اسفناج نرم بشه. من برای پختن اسفناج آب نمیریزم چون وقتی اسفناج رو شستیم کمی آب داره و نیازی به آب اضافی نداره، فقط دقت کنید و هم بزنید تا نسوزه.
- شعله رو خاموش کنید و پنیر رو بریزید و مخلوط کنید.
- خمیر یوفکای من از این مدل مثلثی بود، میتونید از خمیر فیلو هم استفاده کنید که از خمیر یوفکا نازک تره.
- زرده تخم مرغ رو جدا کنید و کنار بگذارید و سفیده تخم مرغ و شیر و روغن مایع رو مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکنواخت بشه
- یک ورق از خمیر رو باز کنید و با قلمو روی خمیر رو مخلوط سفیده تخم مرغ حسابی مرطوب کنید. تو این مورد دست و دلباز باشید تا بورک خوشمزه ای داشته باشید.
- از مخلوط اسفناج دو قاشق روی قاعده مثلث بگذارید
- قاعده مثلث رو روی اسفناج بیارید.
- دو گوشه خمیر رو روی هم بیارید.
- هر لایه رو که می پیچید باز از مخلوط سفیده تخم مرغ روی خمیر بمالید
- خمیر رو تا کنید تا به شکل مستطیل بشه. به این مدل پیچیدن بورک سیگارتی (Sigara Börek) گفته میشه.
- روی خمیر رو زرده تخم مرغ بمالید.
- و کنجد بپاشید.
- داخل فر با درجه 180 تا زمانی که خمیر طلای بشه، حدود 20 الی 30 دقیقه.
موارد مشابه
خوراک لانه پنهان
مواد مورد نیاز:
پنیر پیتزا
,
تخم مرغ
,
سیب زمینی
,
گوشت
سمبوسه پنیر بچه ها
مواد مورد نیاز:
پنیر
,
عسل
,
گردو
,
نان لواش
ساندویچ تنوری مرغ
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
مواد مورد نیاز:
پنیر پیتزا
,
ذرت
,
سس سفید
,
سیب زمینی
,
فلفل دلمهای
,
قارچ
,
مرغ
,
نخود فرنگی