پیتزا مرغ
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
زمان کل: 0:25
زمان پخت: 0:10
تعداد نفرات: 2
زمان آماده سازی: 0:15
موارد مورد نیاز
- خمیر(نان) پیتزای صنعتی یا خانگی: 2 عدد
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
- پوره گوجه یا سس گوجه: 2 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای سبز یا زرد: 1 عدد بزرگ، خلال شده
- مرغ : 250 گرم، پخته و تکه شده
- پنیر پیتزا: 300 گرم
- ریحان یا جعفری تازه خرد شده: 4 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
دستور پخت
- فر را با حرارت 220 درجه سانتیگراد روشن کنید.
- فلفل دلمه ای های خلال شده را در 1 تا 2 قاشق روغن زیتون تفت دهید تا کمی نرم شوند.
- روی هر نان پیتزا را به کمک قلموی آشپزی 1 قاشق روغن زیتون بمالید و سپس با 1 قاشق پوره گوجه روی هر نان پوشش دهید، سپس در ظرف مخصوص پیتزا یا در سینی فر از قبل چرب شده قرار دهید.
- مرغ و فلفل ها را روی نان ها پخش کنید، پنیر و سبزی را نیز اضافه کنید. در صورت نیاز نمک و فلفل بزنید.
- نان های آماده شده را در فر گرم شده به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شود، سپس در ظرف دلخواه گذاشته و همراه با سس مورد نظر سرو نمائید.
- برای اینکه لبه های نان پیتزا بدلیل حرارت مستقیم در فرهای خانگی خشک نشود از ظرف های مخصوص پیتزا خوری یا ظرف هایی که دارای لبه باشند استفاده نمائید و نان پیتزا را درون آن بگذارید.
- با توجه به اینکه فرهای خانگی دارای دمای متفاوتی می باشند با توجه به درجه حرارت فر خود حرارت را 220 الی 200 درجه سانتیگراد در نظر بگیرید تا از خشک شدن نان جلوگیری شود.
موارد مشابه
سوفله کدو بادمجان
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
پنیر پیتزا
,
سس سفید
,
فلفل دلمهای
,
قارچ
,
کدو
,
گوشت چرخکرده