اگرول
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
زمان کل: 0:30
زمان پخت: 0:20
تعداد نفرات: 2
زمان آماده سازی: 0:10
موارد مورد نیاز
- کلم برک سفید نصف عدد
- هویج متوسط ۳ عدد
- پیاز داغ نگینی طلایی شده ۱ پیمانه
- سینه مرغ پخته خرد شده یا هر قسمت دیگه مرغ ۲ پیمانه
- نمک- فلفل سیاه- زردچوبه
- نان لواش نرم به میزان لازم
دستور پخت
- کلم و هویجتون رو رنده درشت کنید و تفت بدید با کمی روغن و پیاز داغش رو هم بریزیدو بعد ۲ لیوان آب بریزید تا بپزه و نرم بشه.
- بعد هم نمک و ادویه اش رو اندازه کنید و مرغش رو اضافه کنید و بگذارید تا آبش کاملا کشیده بشه و کاملا نرم بشند.
- موادتون باید کاملا آبش کشیده بشه و خنک بشه و بعد مثل سمبوسه گوشه نونتون از مواد بگذارید و رول کنید و توی روغن سرخش کنید.
- با دو انگشت فاصله از بالای نونتون مواد رو بگذارید و دو لبه رو روش برگردونید و حالا محکم رولش کنید.
- قسمت انتهایی نونهارو زیر قرار بدید تا باز نشند. وقت سرخ کردن هم همینطور از اون سمت که بازه توی روغن بگذارید تا در اثر سرخ شدن بهم بچسبند.
- تا همه رو آماده می کنید هر دونه ای که درست می کنید رو لای سفره یا نایلون بگذارید تا خشک نشند.
موارد مشابه
گراتن سیب زمینـی
مواد مورد نیاز:
پنیر پیتزا
,
تخم مرغ
,
خامه
,
سیب زمینی
,
سیر
,
شیر
,
قارچ
پیتزا سیب زمینی
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
مواد مورد نیاز:
پنیر پیتزا
,
تخم مرغ
,
سوسیس
,
سیب زمینی
,
فلفل دلمهای
,
گوجه فرنگی
رولت تن ماهی و تخم مرغ
مواد مورد نیاز:
آرد
,
پنیر پیتزا
,
تخم مرغ
,
تن ماهی
,
جعفری
,
سرکه