اگرول

دسته بندی: پیتزا و ساندویچ

زمان کل: 0:30
زمان پخت: 0:20
تعداد نفرات: 2
زمان آماده سازی: 0:10

موارد مورد نیاز

  • کلم برک سفید نصف عدد
  • هویج متوسط ۳ عدد
  • پیاز داغ نگینی طلایی شده ۱ پیمانه
  • سینه مرغ پخته خرد شده یا هر قسمت دیگه مرغ ۲ پیمانه
  • نمک- فلفل سیاه- زردچوبه
  • نان لواش نرم به میزان لازم

دستور پخت

  • کلم و هویجتون رو رنده درشت کنید و تفت بدید با کمی روغن و پیاز داغش رو هم بریزیدو بعد ۲ لیوان آب بریزید تا بپزه و نرم بشه.
  • بعد هم نمک و ادویه اش رو اندازه کنید و مرغش رو اضافه کنید و بگذارید تا آبش کاملا کشیده بشه و کاملا نرم بشند.
  • موادتون باید کاملا آبش کشیده بشه و خنک بشه و بعد مثل سمبوسه گوشه نونتون از مواد بگذارید و رول کنید و توی روغن سرخش کنید.
  • با دو انگشت فاصله از بالای نونتون مواد رو بگذارید و دو لبه رو روش برگردونید و حالا محکم رولش کنید.
  • قسمت انتهایی نونهارو زیر قرار بدید تا باز نشند. وقت سرخ کردن هم همینطور از اون سمت که بازه توی روغن بگذارید تا در اثر سرخ شدن بهم بچسبند.
  • تا همه رو آماده می کنید هر دونه ای که درست می کنید رو لای سفره یا نایلون بگذارید تا خشک نشند.

موارد مشابه

بروسکتا

دسته بندی: پیتزا و ساندویچ
مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: پنیر پیتزا , روغن زیتون , فلفل دلمه‌‌ای

دستور پخت

رولت تن ماهی و تخم مرغ

مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , پنیر پیتزا , تخم مرغ , تن ماهی , جعفری , سرکه

دستور پخت

پیتزا پپرونی

دسته بندی: پیتزا و ساندویچ
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پنیر پیتزا , خمیر پیتزا , سوسیس , فلفل دلمه‌‌ای , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

رول اسفناج و تحم مرغ

مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: اسفناج , پنیر پیتزا , تخم مرغ , کنجد

دستور پخت