لقمه اسفناج
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
تعداد نفرات: 3
موارد مورد نیاز
- ماست و روغن مایع و آرد ذرت از هر کدام يك پيمانه
- سركه يك قاشق غذاخوري
- تخممرغ يك عدد
- بيكينگپودر 1/4 قاشق چايخوري
- نمك و فلفل و آرد سفید به ميزان لازم
- *مواد لازم ميانی
- اسفناج 500 گرم
- پياز يك عدد
- پنير سفيد 50 گرم
- كره يك قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل به ميزان لازم
دستور پخت
- پياز را خرد كرده و با كره تفت دهيد تا نرم شود. اسفناجهاي خردشده را اضافه كرده و تفت دهيد. نمك و فلفل بزنيد. از روي حرارت برداشته و پنير خردشده را به آن افزوده و مخلوط كنيد. در ظرف ديگري سفيده تخممرغ، آرد ذرت، بيكينگپودر، سركه، روغن، ماست، نمك و فلفل را ريخته و با هم مخلوط كنيد و آرد سفيد را تا زماني كه خمير يكدستي شود و به دست نچسبد اضافه نماييد. خمير را كمي ورز دهيد. بعد از آن به اندازه يك گردو برداشته و در كف دست باز كرده و از مايه اسفناج كمي در آن گذاشته، خمير را جمع کرده و در سيني فر چرب شده قرار دهيد. روي آنها زرده تخممرغ زده و در فري كه از قبل با دماي 200 درجه سانتيگراد گرم شده به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا روي آنها طلايي شود.
موارد مشابه
رولت تن ماهی و تخم مرغ
مواد مورد نیاز:
آرد
,
پنیر پیتزا
,
تخم مرغ
,
تن ماهی
,
جعفری
,
سرکه
رولت ژامبون (رولت کالباس)
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
مواد مورد نیاز:
آرد
,
تخم مرغ
,
سس سفید
,
شیر
,
کالباس