پیتزای قارچ و گوشت

دسته بندی: پیتزا و ساندویچ
مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 2

موارد مورد نیاز

  • خمير آماده يک عدد
  • گوشت چرخ كرده 300 گرم
  • پياز سرخ كرده سه قاشق غذاخوري
  • روغن مايع مخصوص سرخ كردن يك تا دو قاشق غذاخوري
  • قارچ ورقه ورقه شده 300 گرم
  • فلفل دلمه‌اي سبز خرد شده دو عدد
  • سس گوجه‌فرنگي سه تا چهار قاشق غذاخوري
  • پنير فيلا فيلا 500 گرم
  • نمك، فلفل و ادويه به مقدار لازم

دستور پخت

  • گوشت را در روغن كمي تفت داده سپس پياز، نمك، فلفل و ادويه را اضافه كنيد و تفت دهيد و از روي حرارت برداريد.
  • خمير را در سيني بزرگ فر يا ظرف پيتزاي تك نفره كه چرب شده قرار دهيد و روي آن سس گوجه فرنگي بماليد.
  • مقداري پنير روي سطح خمير بريزيد و به ترتيب گوشت، فلفل دلمه‌اي و قارچ را روي سطح خمير بريزيد
  • در نهايت سطح مواد را با پنير بپوشانيد و به مدت 30 دقيقه در طبقه اول فر با حرارت 200 درجه سانتي‌گراد بپزيد تا كف نان طلايي، پنير آن نيز آب شده و طلايي شود.
  • سپس به صورت گرم سرو نماييد.

موارد مشابه

پیتزا باگت

مناسب برای وعده: شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: پنیر موزارلا , پونه , سبزی , سس کچاپ , مرغ

دستور پخت

لقمه گوشتی

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پنیر پیتزا , تخم مرغ , جعفری , گوشت

دستور پخت

پیراشکی اسفناج

دسته بندی: پیتزا و ساندویچ
مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , اسفناج , گشنیز

دستور پخت

رولت تخم مرغ

مناسب برای وعده: افطاری , شام , صبحانه , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , تخم مرغ

دستور پخت