ساندویچ گرم
دسته بندی:
پیتزا و ساندویچ
زمان کل: 0:30
زمان پخت: 0:20
تعداد نفرات: 6
زمان آماده سازی: 0:10
موارد مورد نیاز
- نان کوچک مخصوص ساندویچ - 6 عدد
- سیر پوست کنده - 250 گرم
- سبزی های معطر - 500 گرم (نعناع،ترخان،ریحان،جعفری)
- پنیر گریور یا امنتال - 150 گرم (یا از انواع پنیری که با درجه حرارت آب می شوند)
- ژامبون یا کالباس - 6 قطعه
دستور پخت
- سیر را شسته،خشک می کنیم و کمی نمک به آن زده ، در یک قطعه کاغذ فویل میریزیم و می پیچیم . بعد آن را روی پنجره وسط فر با حرارت ملایم قرار می دهیم ، مدت 30 تا 45 دقیقه باید در فر بماند تا کاملا پخته و نرم شود. سیر پخته شده را در ظرفی می ریزیم و با ماشین پوره یا هر وسیله دیگری که در دسترس است ، آنرا کاملا نرم می کنیم .
- سبزی را تمیز کرده ، می شوئیم و در آبکش می ریزیم تا آب آن کاملا کشیده شود . بعد در حوله تمیزی آنرا کاملا خشک می کنیم و به صورت ریز خرد می نمائیم. سبزی را به شش قسمت مساوی تقسیم می کنیم. کنار نان را با کارد تیزی چاک می دهیم و کمی از خمیر داخل نان را خارج می کنیم . قسمتی از سیر را داخل نان می ریزیم و با لبه کارد آن را صاف می کنیم تا سطح داخلی نان با سیر آغشته شود ، مقداری سبزی خرد کرده روی آن می ریزیم و یک ورقه ژامبون یا کالباس روی سبزی قرار می دهیم . روی ژامبون یک ورقه پنیر می گذاریم و ساندویچ ها را در سینی فر قرار می دهیم . بعد سینی را به مدت 10 تا 15 دقیقه روی پنجره وسط فر با حرارت 300 درجه فارنهایت یا 150 درجه سانتیگراد می گذاریم. کافی است که پنیر کمی آب شود ، ساندویچ را گرم مصرف می کنیم.
معمولا استفاده از گوجه فرنگی در انواع ساندویچ به همراه کاهو با ذائقه ایرانی سازگار است
موارد مشابه
کوردن بلو با پنیر چدار
مواد مورد نیاز:
آرد سوخاری
,
پنیر چدار
,
تخم مرغ
,
کالباس
,
مرغ
,
نشاسته ذرت
سوسیس بدون گلوتن
مواد مورد نیاز:
آرد ذرت
,
پنیر پیتزا
,
جعفری
,
جوز هندی
,
سس سویا
,
سیر
,
گوشت