کوکوی سیب زمینی با اسفناج
دسته بندی:
کوکو و شامی
زمان کل: 0:30
زمان پخت: 0:20
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 0:10
موارد مورد نیاز
- سیب زمینی 3 عدد متوسط ( پخته شده)
- اسفناج پخته و خرد شده یک پیمانه
- تخم مرغ یک عدد
- پنیر گودا یا هر پنیری که دوست داشتین 2 قاشق غذاخوری
- نمک- فلفل- زردچوبه - پودر سیر به میزان لازم
دستور پخت
- سیب زمینی های پخته را رنده کنید با اسفناج پخته شده خرد شده، تخم مرغ بدون پوست! پنیر خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنید.
- مقدار اسفناجی که لازم دارین را توی دست بگیرین و فشار بدین که آبش گرفته بشه بعد توی مواد کوکو بریزید.
- با هم مواد را خوب مخلوط کنید.
- تو دست بهش شکل کوکو بدین و در روغن دو طرفش را سرخ کنید.این پنیر که توش ریختم را بیشتر سعی کردم وسط مواد باشه اگه روی سطح کوکو باشه موقع سرخ شدن به ماهیتابه میچسبه!
نکته:برای پختن اسفناج از آب خیلی کمی استفاده کنید چون اسفناج خودش آب میندازه و در عین حال خیلی هم زود می پزه.
موارد مشابه
شکوفه های سیب زمینی
مواد مورد نیاز:
بیسکویت
,
خامه
,
سیب زمینی
,
شیر
اسلایس سیب زمینی و ذرت
مواد مورد نیاز:
مواد مورد نياز: