شامی افطاری
دسته بندی:
کوکو و شامی
زمان کل: 1:15
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:45
موارد مورد نیاز
- گوشت گوساله یا گوسفند پخته شده 300 گرم
- نخود پخته شده 150 گرم
- لپه پخته شده 200 گرم
- پیاز متوسط 1 عدد
- تخم مرغ 2 عدد
- نمک ، فلفل به مقدار کم
- دارچین و زردچوبه به مقدار لازم
- سیب زمینی بزرگ 1 عدد
- روغن به میزان لازم
دستور پخت
- ابتدا نخود و لپه را به طور جدا خیس کرده سپس گوشت با سیب زمینی و پیاز و کمی زردچوبه می گذاریم تا بپزد.
- لپه و نخود را به طور جدا می پزیم سپس گوشت پخته شده را جدا کرده و کاملا ریش ریش می کنیم.
- سیب زمینی و لپه و نخود و پیاز پخته شده را همه را چرخ می کنیم.
- نمک زردچوبه و دارچین اضافه کرده تخم مرغ را افزوده و مانند مایع کتلت در می آوریم سپس به صورت شامی های ریز در روغن سرخ می کنیم .
موارد مشابه
کوفته بلغور و عدس
مواد مورد نیاز:
بلغور
,
جعفری
,
روغن زیتون
,
زیره
,
عدس