اسلایس سیب زمینی و ذرت
تعداد نفرات: 2
موارد مورد نیاز
- سیب زمینی آب پز شده نسبتا بزرگ : یک عدد
- سیر :یک حبه
- تخم مرغ :2 عدد
- کنسرو ذرت :4 قاشق غذا خوری
- پنیر پیتزا رنده شده :5 قاشق غذا خوری
- کنجد :مقداری
- پکینگ پودر :یک قاشق مربا خوری سر صاف
- چاشنی همبرگر :یک قاشق غذا خوری
- گوجه فرنگی متوسط :یک عدد
- پیازچه تمیز شده :4 عدد
- نمک وزرد چوبه وفلفل :مقداری
- روغن مایع :مقداری
دستور پخت
- ابتدا سیب زمینی پخته را با رنده ریز رنده می کنیم.
- سپس تخم مرغ ها را به آنها اضافه کرده وخوب بهم می زنیم ودر همین حال پکینگ پودر وادویه ها را نیزبه مواد اضافه می کنیم وبهم می زنیم.
- ظرف مستطیل شکل پیرکسی برداشته وکف آن را روغن می ریزیم ومواد را به دوقسمت کرده ،یک قسمت را کف ظرف پهن می کنیم.
- سپس گوجه فرنگی ها را نگینی خرد کرده وهمرا ه با پیازچه خرد شده وذرت و پنیر پیتزا روی مواد می ریزیم.
- سپس بقیه سیب زمینی ها را روی مواد میانی ریخته و رویش را با کف قاشق مرطوب صاف می کنیم.
- روی سیب زمینی ها کنجد پاشیده ودر دمای متوسط یا کمِ فر به مدت تقریبا بیست دقیقه تا نیم ساعت در طبقه دوم فر می گذاریم.
- بعد از پخت برای اینکه روی کنجد ها طلایی شود می توانیم روی طبقه بالا ی فر در درجه گریل قرار دهیم و چند دقیقه ای باشد تا برشته شود. فقط حواستان باشد تا نسوزد.
- از فر خارج کرده کف ظرف را نگاه می کنیم .اگر کف ظرف خواستیم کمی برشته تر شود روی گاز بادرجه کم قرار می دهیم تا کمی برشته شود.
- بعد از کمی سرد شدن برش های مربعی می زنیم و اگر احساس کردیم کمی به ظرف می چسبد چاقویی کف غذا می زنیم تا غذا راحت تر جدا شود.
- سپس برش های مربع را به شکل مستطیل برش می زنیم.
- این غذا با سس قرمز وترشی وسبزی خوردن می تواند هم به عنوان پیش غذا وهم به عنوان غذای اصلی سرو شود.
- نوش جان .
موارد مشابه
سوپ شیر (جو و قارچ)
مواد مورد نیاز:
بلغور
,
خامه
,
شیر
,
قارچ
,
مرغ
,
هویج
کوکوی ماکارونی و کالباس
دسته بندی:
کوکو و شامی
مواد مورد نیاز:
آرد
,
پنیر پیتزا
,
تخم مرغ
,
خامه
,
شیر
,
قارچ
,
کالباس
,
ماکارونی
,
نخود فرنگی