بربسل (کردی)
زمان کل: 1:10
زمان پخت: 0:50
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:20
موارد مورد نیاز
- گوشت بره با استخوان 1 کیلو
- ماست گوسفند نیم کیلو
- کراده( پیچک ) ریز خرد شده 4 قاشق غذاخوری
- (در صورت در دسترس نبودن از پیازچه استفاده کنید)
- کره حیوانی 50 گرم
- لپه 1 پیمانه
- برگ بو چند برگ
- پیاز 1 عدد متوسط
- نمک و فلفل قرمز و زرد چوبه به اندازه دلخواه
دستور پخت
- ابتدا گوشت را با نمک و فلفل و برگ بو و پیاز و تقریبا 3 لیتر اب میپزیم، لپه را هم جداگانه خوب میپزیم.
- کراده ریز خرد شده را در کره تفت داده ، زرد چوبه را اضافه کرده ،ماست را اضافه کرده مرتب هم میزنیم تا بجوشد.
- در اخر گوشت را با آبش بدون برگ بو و پیاز به همراه لپه اضافه کرده هم میزنیم وقتی به جوش آمد آبگوشت آماده است .( مراقب باشید وقتی ماست را در کره دا غ شده میریزید سریع هم بزنید و تا جوش می اید و اب گوشت را اضافه کردید باز مدام هم بزنید تا ماست نبرد )