تخم مرغ بابادمجان وپنیر
دسته بندی:
کوکو و شامی
زمان کل: 0:20
زمان پخت: 0:10
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:10
موارد مورد نیاز
- بادنجان متوسط = ٢ عدد (بدون تخم)
- پنیر پارمیزان رنده شده = ١ فنجان
- پنیر موزارلا = ٢ فنجان
- سس مارینارا = ١ و ٢/١ فنجان
- تخم مرغ زده شده = ٢ عدد
- پودر نان یا آرد سوخاری = به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت
- بادنجانها را پوست کنده کمی نمک روی آنها می پاشیم و حدود ٣٠ دقیقه آنها را به کناری می گذاریم، بعد بادنجانها را با آب سرد شسته و با کاغذ مخصوص آشپزخانه آنها را خشک می کنیم.
- حال بادنجانها را ابتدا در تخم مرغ زده شده و بعد در پودر نان (یا آرد سوخاری) غلتانده، در ظرفی نچسب کمی روغن ریخته و دو طرف بادنجانها را در آن کمی سرخ می کنیم (برای هر طرف حدود ٢ الی ٣ دقیقه زمان کافی است)
- ظرف مخصوص فر را کمی چرب کرده (هر ظرف مورد نظر را) ابتدا یک لایه از سس مارینارا را کف ظرف ریخته روی آن یک لایه بادنجان می چینیم روی بادنجانها را ابتدا کمی پنیر پارمیزان و بعد کمی پنیر موزارلا ریخته و روی آن کمی سس مارینارا دوباره همین کار را تکرار می کنیم و حدود دو تا سه لایه به همین ترتیب از مواد می چینیم.(حدود ٣/١ از پنیر موزارلا را نگه می داریم)
- ظرف را در فری که از قبل با درجه ٢٠٠ تا ٢۵٠ درجه سانتی گراد گرم شده است می گذاریم حدود ٢٠ الی ٣٠ دقیقه زمان برای پخت لازم است. وقتی بادنجانها آماده شد ظرف را از فر درآورده مابقی پنیر موزارلا را روی مواد ریخته و به مدت ۵ دقیقه دوباره ظرف را در فر می گذاریم.
- در صورت تمایل می توانیم از کمی ریحان نیز در غذا استفاده کنیم.
موارد مشابه
برگر سبزیجات(کودکانه)
مواد مورد نیاز:
آرد
,
پنیر پارمسان
,
تخم مرغ
,
سیب زمینی
,
قارچ
,
کلم بروکلی
,
هویج
کوکوی دو لایه ذرت و برنج
دسته بندی:
کوکو و شامی
مواد مورد نیاز:
برنج
,
تخم مرغ
,
ذرت
,
زرشک
,
سیب زمینی
,
سیر
,
گوجه فرنگی
,
مرغ
کوکو کالباس
دسته بندی:
کوکو و شامی
مواد مورد نیاز:
تخم مرغ
,
سیب زمینی
,
قارچ
,
کالباس
,
گوجه فرنگی
کوکو شیرین (مشهدی)
مواد مورد نیاز:
آرد ذرت
,
تخم مرغ
,
سیب زمینی