میگو پلو و سبزیجات
دسته بندی:
غذای دریایی
موارد مورد نیاز
- روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
- پیاز قرمز خرد شده یک فنجان
- سیر خرد شده 5 حبه خرد شده
- فلفل دلمه سبز رنگ دانه گرفته شده یک عدد
- پاپریکای دودی یک قاشق غذا خوری
- گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد
- برنج 4 فنجان
- جعفری خرد شده سه چهارم فنجان
- پوست لیموی رنده شده برای زمان سرو
- نخود فرنگی پخته یک فنجان
- سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
- میگوی تمیز شده 500 گرم
- برنج قهوه ایی 2 فنجان
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- آبلیموی تازه 3 قاشق غذا خوری
دستور پخت
- یک ماهی تابه بزرگ بردارید و روغن زیتون را در ماهی تابه روی حرارت گرم کنید.
- سیر و پیاز را 2 تا 3 دقیقه در ماهی تابه سرخ کنید تا اینکه نرم شود.
- پاپریکا و فلفل دلمه خرد شده را به مواد اضافه کرده و 3 دقیقه تفت دهید.
- دو سوم از جعفری خرد شده و سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید.
- میگوی تمیز شده را با گوجه فرنگی خرد شده اضافه کنید و 15 تا 20 دقیقه درب ظرف را بگذارید و منتظر شوید تا میگو ها بپزند.
- در مرحله آخر و دقایق پایانی پخت میگو ، پوست رنده شده لیمو ، آب لیموی تازه و کمی از جعفری باقی مانده را اضافه کنید و پس از 3 دقیقه از روی اجاق بردارید.
این غذا را با برنج یا برنج قهوه ایی پخته شده میل کنید. نوش جان.
موارد مشابه
خورش قلیه میگو
مواد مورد نیاز:
تمر هندی
,
سبزی
,
میگو
شنیتسل ماهی
مواد مورد نیاز:
آرد
,
آرد سوخاری
,
تخم مرغ
,
ماهی
خوراک میگو با گوجهفرنگی
مناسب برای وعده:
شام
مواد مورد نیاز:
جعفری
,
زنجبیل
,
سیر
,
فلفل دلمهای
,
گوجه فرنگی
,
میگو