کباب میگو
تعداد نفرات: 4
موارد مورد نیاز
- ▪ میگو پاک شده ۵۰۰ گرم
- ▪ سرکه (یا آبلیمو) نصف لیوان
- ▪ نمک و فلفل بمیزان لازم
- ▪ زعفران حل شده ۱تا ۲ قاشق مربا خوری
- ▪ روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
- ▪ آب پیاز نصف لیوان
دستور پخت
- سرکه یا آبلیمو را با بقیه مواد مخلوط می کنیم و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم.
- بنا به تمایل شما , می توان در سیخ فلزی و یا سیخ چوبی طبخ میگو را انجام دهید اگه از سیخ چوبی استفاده می کنید برای جلوگیری از سوختن سیخها آنها را از ۳ الی ۴ دقیقه قبل در آب خیس کنید
- برای طعم بهتر و تنوع میتونید از فلفل دلمهای و فلفل سبز و پیاز قرمز و زیتون استفاده کنید
- بعد میگو ها را بر روی منقل ذغالی یا گازی کباب کنید .
موارد مشابه
خوراک ماهی اسپانیایی
مواد مورد نیاز:
پیازچه
,
جعفری
,
فلفل دلمهای
,
قارچ
,
ماهی
فیله ماهی انگلیسی
مواد مورد نیاز:
آرد
,
خمیر مایه
,
شیر
,
ماهی