خوراک میگو با گوجه‌فرنگی

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای: شام

زمان پخت: 1:00
تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • پیاز متوسط و گوجه فرنگی= از هر کدام دو عدد
  • زنجبیل تازه رنده‌شده= یک قاشق چایخوری
  • سیر تازه له‌شده و نمک و فلفل= یک قاشق چایخوری
  • فلفل دلمه‌ای سبز =یک عدد
  • آبلیمو =دو قاشق غذاخوری
  • میگو= ۳۵۰ گرم
  • رب گوجه‌فرنگی و روغن= از هر کدام سه قاشق غذاخوری
  • گشنیز یا جعفری تازه برای تزئین= به میزان لازم

دستور پخت

  • پیاز و فلفل دلمه‌ای را خرد کنید. زنجبیل، سیر، نمک و فلفل را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کرده و آبلیمو را به آن اضافه کنید تا به شکل خمیری در آید. روغن را در تابه گرم کرده پیاز را به آن افزوده و سرخ کنید تا طلایی شود.
  • مخلوط ادویه را به پیاز افزوده، به مدت سه دقیقه هم زده و خوب مخلوط کنید. گوجه‌فرنگی خرد شده، رب گوجه‌فرنگی و فلفل سبزها را اضافه کرده و به مدت پنج تا هفت دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید. میگوها را در تابه بریزید ۱۰ دقیقه دیگر نیز بپزید و هم بزنید. در آخر با گشنیز یا جعفری تزئین کرده و با برنج پخته‌ و سالاد سبز تازه سرو کنید.

موارد مشابه

کباب فیله ماهی

دسته بندی: غذای دریایی , کباب
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سبزی , ماهی

دستور پخت

اردک بریان با سس پرتغال

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: اردک , روغن زیتون , سس خردل , فلفل دلمه‌‌ای , کره , گوجه ‌فرنگی , مرغ

دستور پخت

چیغیرتمای مرغ (غذای اردبیل)

دسته بندی: خوراک , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , کره , گوجه ‌فرنگی , مرغ

دستور پخت

پلو میگو جنوبی

دسته بندی: پلو , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , تمر هندی , سیر , گشنیز , میگو

دستور پخت