خوراک میگو با گوجهفرنگی
مناسب برای:
شام
زمان پخت: 1:00
تعداد نفرات: 4
موارد مورد نیاز
- پیاز متوسط و گوجه فرنگی= از هر کدام دو عدد
- زنجبیل تازه رندهشده= یک قاشق چایخوری
- سیر تازه لهشده و نمک و فلفل= یک قاشق چایخوری
- فلفل دلمهای سبز =یک عدد
- آبلیمو =دو قاشق غذاخوری
- میگو= ۳۵۰ گرم
- رب گوجهفرنگی و روغن= از هر کدام سه قاشق غذاخوری
- گشنیز یا جعفری تازه برای تزئین= به میزان لازم
دستور پخت
- پیاز و فلفل دلمهای را خرد کنید. زنجبیل، سیر، نمک و فلفل را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کرده و آبلیمو را به آن اضافه کنید تا به شکل خمیری در آید. روغن را در تابه گرم کرده پیاز را به آن افزوده و سرخ کنید تا طلایی شود.
- مخلوط ادویه را به پیاز افزوده، به مدت سه دقیقه هم زده و خوب مخلوط کنید. گوجهفرنگی خرد شده، رب گوجهفرنگی و فلفل سبزها را اضافه کرده و به مدت پنج تا هفت دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید. میگوها را در تابه بریزید ۱۰ دقیقه دیگر نیز بپزید و هم بزنید. در آخر با گشنیز یا جعفری تزئین کرده و با برنج پخته و سالاد سبز تازه سرو کنید.
موارد مشابه
پیتزا باگت
مواد مورد نیاز:
پنیر موزارلا
,
پونه
,
سبزی
,
سس کچاپ
,
مرغ
خورش قلیه میگو
مواد مورد نیاز:
تمر هندی
,
سبزی
,
میگو