املت شکم پاره قارچ و ذرت
زمان کل: 0:45
تعداد نفرات: 3
موارد مورد نیاز
- تخم مرغ=2 عدد
- قارچ=100 گرم
- ذرت=100 گرم
- پنیر پیتزا =به میزان لازم
- نمک و آویشن= به میزان لازم
دستور پخت
- ابتدا ذرت پخته شده را همراه قارچ در کمی روغن تفت میدهیم
- سپس دو عدد تخم مرغ را در ظرفی خوب هم زده و درون ماهیتابه همراه کمی روغن ریخته .میگذاریم تا پف کند و نیم بند شود
- بعد دو قاشق از مایه ی قارچ و ذرت را یک طرف تخم مرغ ریخته ..مقداری پنیر پیتزا اضافه میکنیم .
- لبه های آنطرف را روی مواد میگذاریم و کمی با فشار میدهیم تا کاملا بهم بچسبد .بعد درون ظرفی که میخواهیم سرو کنیم آن را برگردانده و مقداری آویشن روی آن میریزیم .و با گوجه و سس کچاپ تزیین میکنیم .
موارد مشابه
ته انداز بادنجان (بوشهر)
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
برنج
,
عصاره مرغ
فیله ماهی انگلیسی
مواد مورد نیاز:
آرد
,
خمیر مایه
,
شیر
,
ماهی