استیک با سس قارچ
دسته بندی:
خوراک
مناسب برای:
شام
زمان پخت: 0:45
تعداد نفرات: 4
موارد مورد نیاز
- گوشت گوساله بدون چربی =به میزان لازم
- پیاز= ۱ عدد
- سیر= ۳ حبه
- فلفل دلمه ای= ۱ عدد کوچک
- آرد= ۲ق غ
- کره =۵۰ گرم
- شیر= ۱ فنجون
- قارچ خرد شده تفت داده =۲۰۰ گرم
- فلفل سیاه – نمک – پودر سیر و اویشن= به میزان لازم
دستور پخت
- گوشتا رو با این بیفتک کوبا که یه گوشت کوبایی هست مخصوص زدن گوشت که نازک بشه البته لای پلاستیک که پاره نشه میکوبیم بعد کمی کره تو قابلمه میندازیم چند تیکه از گوشتارو کف ظرف میچینیم بعد پیاز رو رنده کنین بریزین رو گوشتا دوباره چند تیکه گوشت رو میچینیم باز روش گوشت میزاریم و لاش پودر سیر و فلفل میریزیم دوباره کمی کره میزاریم سر ظرف رو بزارین و زیر قابلمه کم کنین خود گوشت اب میندازه و باعث پخته شدن میشه اما اگه دیدین هنوز جا داره کمی اب اضافه کنین تا زمانی که اب گوشت خشک بشه کاملا بزارین که خشک بشه بعد که خشک شد یه سر تفت اساسی گوشتو بدین
- کره رو اب کنین ارد رو اضافه کنین تفت بدین بعد کم کم شیر رو اضافه کنین همون سس سفید که درست میکنین بعد فلفل دلمه ای و قارچ رو اضافه کنین و کمی پودر سیر و اویشن هم بزنین وقتی گوشتاتون پخته شد بریزین تو ظرف بعد سس رو بریزین رو گوشتا همراه با سیب زمینی سرخ نوش جون کنین