ماهی سالمون برشته با سالاد سیب زمینی

دسته بندی: غذای دریایی
مناسب برای: شام , ناهار

چربی: 23.6
زمان کل: 1:0
زمان پخت: 0:40
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:15

موارد مورد نیاز

  • فیله سالمون 4 عدد 120 گرمی
  • سیب زمینی درشت 4 عدد آبپز
  • پیازچه 4 عدد با برگ
  • گشنیز خورد شده 3/1 پیمانه
  • روغن زیتون اعلا 4 ق‌غ
  • آبلیمو تازه 4 ق‌غ
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم
  • نمک و فلفل تازه کوبیده به میزان لازم

دستور پخت

  • پیازچه و گشنیز را ساطوری کنید. سس را با مخلوط کردن آبلیمو، روغن زیتون و نمک و فلفل درست کنید و کنار بگذارید.
  • سیب زمینی گرم را با چنگال له کرده و با سبزیجات ساطوری و سس به میزان دلخواه مخلوط کنید.
  • سالمون را از قسمت پوست با چاقوی تیز با فواصل نزدیک به هم برش بزنید به صورتی که فیله تکه نشود( حدود 3/1 ضخامت فیله). دو سمت ماهی را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  • ماهیتابه را با حرارت بالا داغ نموده و روغن سرخ کردنی را اضافه کنید. بعد از داغ شدن روغن ماهی را از سمت پوست داخل تابه قرار دهید. بدون جابجا کردن و زیر رو کردن ماهی تا وقتی که 4/3 ماهی بپزد. سالمون با پخته شدن تغییر رنگ می‌دهد بنابراین کنترل زمان پخت آسان است. سپس سالمون را برگردانده و سمت دیگر را بپزید.
  • ماهی را از ماهیتابه خارج کرده و در ظرفی به مدت چند دقیقه استراحت دهید.
  • ماهی را با سالاد سیب زمینی و سس سرو کنید.
  • میتوانید همراه غذا گوجه گیلاسی تنوری یا فلفل دلمه ای نوش جان نمایید.

ماهی سالمون از ماهی‌های چرب و بسیار خوشمزه و مقوی هست. گنجاندن غذاهای دریایی در برنامه غذایی بسیار مهم است. چه بهتر از اینکه با دستور‌های مختلف تنوع و خوشمزگی را هم داشته باشیم. در این دستور پوست ماهی کاملا برشته و خوش خوراک می‌شود. این دستور برای قزل‌آلا هم مناسب است.

موارد مشابه

اسکالوپ ماهی

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پنیر پیتزا , جعفری , زرشک , گردو , ماهی

دستور پخت

فیله ماهی انگلیسی

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , خمیر مایه , شیر , ماهی

دستور پخت

کتلت میگو سوخاری

مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: پنیر پیتزا , پودر سوخاری , تخم مرغ , میگو

دستور پخت

قلیه ماهی (بندرعباسی)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تمر هندی , شنبلیله , گشنیز , ماهی

دستور پخت