کوفته هویج
دسته بندی:
غذای سنتی
موارد مورد نیاز
- گوشت چرخکرده: 300 گرم
- هویج: 2 عدد متوسط
- پیاز: 1 عدد
- آرد سوخاری
- نمک، فلفل ، زرچوبه
- برای سس:
- پیاز: 1 عدد
- هویج: 1 عدد متوسط
- سیب زمینی: 1 عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی
- نمک و فلفل و زعفران
- آبلیمو
دستور پخت
- پیاز و هویج را درون گوشت رنده ریز کرده و کمی پودر سوخاری و نمک و فلفل و زرچوبه زده و مخلوط میکنیم
- مواد رو و خوب ورز داده تا چسبنده شوند.بعد با دست به آن فرم دهید...
- در یک قابلمه دیگر، کمی روغن ریخته ( 2 قاشق) و روی حرارت گذاشته تا گرم شود.
- کوفته ها رو در آن گذاشته.( درحدی که خودش رو بگیرد)
- بعد از خارج کردن کوفته ها، یک پیاز را خلالی کرده و درون همان تابه ریخته و تفت میدهیم. زرجوبه فراموش نشود.
- سیب زمینی و هویج رو به اندازه مکعب های متوسط بریده و همراه با رب گوجه درون پیازها ریخته تا تفت بخورد و سبک شود
- آب (گرم) را هم تا جایی ریخته که روی کوفته ها را بگیرد
- نمک و فلفل و زعفران هم زده و بگذارید تا جوش بیاد..سپس آبلیمو زده و کوفته ها را آرام در سس درحال جوش بگذارید.
- سبزیجات که پخت و خوراک به روغن افتاد، آماده سرو کردن است.
موارد مشابه
کتلت قلقلیِ تن ماهی
مواد مورد نیاز:
آرد سوخاری
,
تخم مرغ
,
تن ماهی
,
سیب زمینی
,
لپه
کشک بادمجان
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
کشک