کباب فسنجانی
زمان کل: 0:50
زمان پخت: 0:20
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:30
موارد مورد نیاز
- گوشت بدون استخوان ران وسینه مرغ : 600 گرم
- پیاز : 1 عدد متوسط
- گردو آسیاب شده : 200 - 300 گرم
- رب انار : یک فنجان سر پر
- نمک ,فلفل , زعفران دم کرده : به میزان دلخواه
دستور پخت
- ابتدا گوشت مرغ را شسته ومانند قطعات جوجه کبابی خرد میکنیم
- سپس پیاز را خرد کرده ودر ظرف به آن میافزاییم
- بعد از آن گردویی که از قبل آسیاب کرده بودیم راهمراه رب انار ونمک وفلفل وزعفران دم کرده را به بقیه مواد اضافه میکنیم وبرای ساعتی در جایی خنک به آن استراحت میدهیم تا به خوبی با هم مزه دار شوند
- پیاز ها نباید ریز خرد ویا رنده شوند زیرا به گوشت چسبیده وزمان کباب کردن پیازها زودتر میسوزند
- ومورد دیگر این که اگر نخواستید گوشت ها را به صورت جوجه کبابی با سیخ جوجه, کباب کنید میتوانید آن را با مقدار کمی آب درون فر یا تابه های چفل به مدت یک ربع تا بیست دقیقه طبخ کنید که در آنوقت آب کبابها به روغن میافتد وطعم ومزه واقعی فسنجان را به خود میگیرد .
موارد مشابه
کوفته بلغور و عدس
مواد مورد نیاز:
بلغور
,
جعفری
,
روغن زیتون
,
زیره
,
عدس
کال جوش و بادمجان (خراسان)
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
سیر
,
گردو
,
گوجه فرنگی
,
ماست