خورش قیمه یزدی

دسته بندی: غذای سنتی
مناسب برای: شام , ناهار

موارد مورد نیاز

  • نخود لپه‌شده 500 گرم
  • پياز بزرگ يك عدد
  • روغن جامد يا كره دو قاشق سوپخوري
  • گوشت خردشده 600 گرم
  • نمك، فلفل و زردچوبه و زعفران به ميزان لازم
  • پياز داغ براي تزئين دو قاشق غذاخوري

دستور پخت

  • نخودها را خيس‌كرده يك روز قبل از پخت حدود چهار الي پنج بار آب آن را عوض كرده و بعد لپه كنيد.
  • پيازها را نگيني كرده و سرخ كنيد، گوشت را به آن افزوده و تفت دهيد.
  • نمك، زردچوبه و فلفل را اضافه كرده و بعد نخود را بريزيد. پس از كمي تفت خوردن، داخل مواد آب ريخته بگذاريد تا جا بيفتد.
  • 15 دقيقه مانده به سرو غذا، زعفران را اضافه كرده تا بوي مطبوع زعفران در غذا بپيچد. در ظرف مناسب كشيده روي آن را با پيازداغ تزئين كنيد و همراه چلوي زعفراني سرو نماييد.

موارد مشابه

میرزا قاسمی(گیلان)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , تخم مرغ , سیر , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

کمه جوش(ماست جوش)خراسانی

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام , میان وعده
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , کمه , گوجه ‌فرنگی , ماست چکیده

دستور پخت

رولت تخم مرغ

مناسب برای وعده: افطاری , شام , صبحانه , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , تخم مرغ

دستور پخت

آش گوشت و بلغور

مناسب برای وعده: عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , بلغور , سبزی آش , عدس , کشک , گوشت , لوبیا قرمز , نخود

دستور پخت