حلیم بادمجان
دسته بندی:
غذای سنتی
تعداد نفرات: 4
موارد مورد نیاز
- گوشت 0/5 کیلو
- عدس 150 گرم
- بادمجان 3 عدد
- کشک 1 لیوان
- پیاز 2 عدد
- سیر سرخ کرده 1 قاشق سوپخوری
- نعنا خشک 1 قاشق سوپخوری
- فلفل به مقدار کافی
- نمک به مقدار کافی
- زرد چوبه به مقدار کافی
دستور پخت
- گوشت و پیاز را خرد و کمی سرخ کنید . زرد چوبه را به آن بیفزایید . روی آن آب بریزید و بگذارید بپزد .
- عدس را بشوئید و اضافه کنید .
- بادمجان را سرخ کنید و پس از پختن گوشت و عدس به آن بیفزایید .
- نمک و فلفل را اضافه کنید . نزدیک به آخر پخت ، کشک را اضافه کنید .
- موقعی که غذا را کشیدید ، روی آن را با سیر ونعنا داغ تزیین کنید .
موارد مشابه
آش گوشت و بلغور
مواد مورد نیاز:
برنج
,
بلغور
,
سبزی آش
,
عدس
,
کشک
,
گوشت
,
لوبیا قرمز
,
نخود
کال جوش و بادمجان (خراسان)
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
سیر
,
گردو
,
گوجه فرنگی
,
ماست