حلیم بادمجان

دسته بندی: غذای سنتی
مناسب برای: پیش غذا , شام , میان وعده , ناهار

تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • گوشت 0/5 کیلو
  • عدس 150 گرم
  • بادمجان 3 عدد
  • کشک 1 لیوان
  • پیاز 2 عدد
  • سیر سرخ کرده 1 قاشق سوپخوری
  • نعنا خشک 1 قاشق سوپخوری
  • فلفل به مقدار کافی
  • نمک به مقدار کافی
  • زرد چوبه به مقدار کافی

دستور پخت

  • گوشت و پیاز را خرد و کمی سرخ کنید . زرد چوبه را به آن بیفزایید . روی آن آب بریزید و بگذارید بپزد .
  • عدس را بشوئید و اضافه کنید .
  • بادمجان را سرخ کنید و پس از پختن گوشت و عدس به آن بیفزایید .
  • نمک و فلفل را اضافه کنید . نزدیک به آخر پخت ، کشک را اضافه کنید .
  • موقعی که غذا را کشیدید ، روی آن را با سیر ونعنا داغ تزیین کنید .

موارد مشابه

ته چین گوشت (گرمساری)

دسته بندی: پلو , غذای سنتی , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , کشمش , گوشت

دستور پخت

دویماج

دسته بندی: غذای سنتی
مناسب برای وعده: پیش غذا , شام
مواد مورد نیاز: پنیر , پیازچه , خامه , سبزی , گردو

دستور پخت

نان و پنیر و سبزی مجلسی

دسته بندی: پیش غذا , دیگر , غذای سنتی , نان
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا
مواد مورد نیاز: آرد , پنیر , تخم مرغ , خمیر مایه , سبزی , شکر , شیر

دستور پخت

خورش دال عدس با مرغ

دسته بندی: خوراک , خورشت , غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: دال عدس , سیب زمینی , سیر , مرغ

دستور پخت