کشک کدو
دسته بندی:
غذای سنتی
تعداد نفرات: 4
موارد مورد نیاز
- کشک 1 پیمانه
- کدو سبز 750 گرم (10 عدد متوسط)
- پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
- سیر داغ، نعنا داغ به میزان لازم
- فیله گوجه فرنگی 4 عدد
- پودر مغز گردو برای تزیین
- نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت
- شش عدد از کدوها را پس از پوست گرفتن، خرد نموده و سرخ کنید.
- نیمی از پیاز داغ، سیرداغ و فیله های گوجه فرنگی خرد شده را نیز اضافه نموده و چند بار هم بزنید. کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آنها بیفزایید.
- سپس حرارت را ملایم نموده و درب ظرف را بگذارید تا کدوها با آب گوجه فرنگی بپزند.
- بعد از آن که آب غذا کشیده شد، نیمی از کشک را اضافه نموده و شعله را خاموش کنید.
- سپس کدوهای خرد شده و گوجه فرنگی را با گوشت کوب کاملا بکوبید تا نرم شود.
- چهار عدد از کدوهایی را که کنار گذاشته اید، از وسط نصف کرده و سرخ کنید و اجازه دهید تا این کدوها نیز کمی بپزند.
- مغز کدوهای دو نیم شده را خارج نموده و در ظرف بچینید و وسط آنها را از مخلوط کشک کدو و گوجه فرنگی پر کنید و روی آن را با بقیه پیاز داغ، سیرداغ، پودر گردو، نعنا داغ و کشک تزیین نمایید.
موارد مشابه
کال جوش و بادمجان (خراسان)
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
سیر
,
گردو
,
گوجه فرنگی
,
ماست
شنیتسل ماهی
مواد مورد نیاز:
آرد
,
آرد سوخاری
,
تخم مرغ
,
ماهی
کشک بادمجان
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
کشک
کوکوی گل کلم
مواد مورد نیاز:
تخم مرغ
,
جوش شیرین
,
گل کلم