کشک کدو

دسته بندی: غذای سنتی
مناسب برای: پیش غذا , شام , میان وعده , ناهار

تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • کشک 1 پیمانه
  • کدو سبز 750 گرم (10 عدد متوسط)
  • پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
  • سیر داغ، نعنا داغ به میزان لازم
  • فیله گوجه فرنگی 4 عدد
  • پودر مغز گردو برای تزیین
  • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

دستور پخت

  • شش عدد از کدوها را پس از پوست گرفتن، خرد نموده و سرخ کنید.
  • نیمی از پیاز داغ، سیرداغ و فیله های گوجه فرنگی خرد شده را نیز اضافه نموده و چند بار هم بزنید. کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آنها بیفزایید.
  • سپس حرارت را ملایم نموده و درب ظرف را بگذارید تا کدوها با آب گوجه فرنگی بپزند.
  • بعد از آن که آب غذا کشیده شد، نیمی از کشک را اضافه نموده و شعله را خاموش کنید.
  • سپس کدوهای خرد شده و گوجه فرنگی را با گوشت کوب کاملا بکوبید تا نرم شود.
  • چهار عدد از کدوهایی را که کنار گذاشته اید، از وسط نصف کرده و سرخ کنید و اجازه دهید تا این کدوها نیز کمی بپزند.
  • مغز کدوهای دو نیم شده را خارج نموده و در ظرف بچینید و وسط آنها را از مخلوط کشک کدو و گوجه فرنگی پر کنید و روی آن را با بقیه پیاز داغ، سیرداغ، پودر گردو، نعنا داغ و کشک تزیین نمایید.

موارد مشابه

کال جوش و بادمجان (خراسان)

مناسب برای وعده: شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , سیر , گردو , گوجه ‌فرنگی , ماست

دستور پخت

شنیتسل ماهی

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , آرد سوخاری , تخم مرغ , ماهی

دستور پخت

کشک بادمجان

مناسب برای وعده: شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , کشک

دستور پخت

کوکوی گل کلم

مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , جوش شیرین , گل کلم

دستور پخت