نازخاتون – غذای محلی شمالی
زمان کل: 1:00
تعداد نفرات: 6
موارد مورد نیاز
- بادنجان قلمی: 8 عدد
- گوجهفرنگی درشت: 5 عدد
- آب غوره: نصف لیوان
- نعنای خشک: یک قاشق غذاخوری
- پیاز رنده شده: سه قاشق سوپخوری
- گلپر: یک قاشق غذاخوری
- آب انار: 2 لیوان
دستور پخت
- بادنجانها را میتوان کبابی کرد و یا در صورت دلخواه آنها را در فر به مدت نیم ساعت قرار داد تا نرم شوند. سپس پوست میکنیم و خوب ساطوری میکنیم.
- در این زمان مقداری آبجوش روی گوجهفرنگیها میریزیم تا پوست آنها به راحتی کنده شود. سپس گوجهها را خرد کرده و کنار میگذاریم.
- آنگاه بادنجان ساطوری شده را همراه با آب انار و آب غوره میگذاریم تا آهسته بجوشد و غلیظ شود.
- پس از آن گلپر، نعنا و پیاز رنده شده را ریخته و از روی شعله بر میداریم و با گوجهفرنگی خرد شده مخلوط کرده و در ظرف میکشیم. سپس با مقداری گردوی خرد شده تزیین میکنیم