کشک بادمجان

مناسب برای: شام , عصرانه , ناهار

تعداد نفرات: 2

موارد مورد نیاز

  • بادمجان 3 عدد
  • کشک
  • نعنا داغ
  • سیر 1 عدد
  • ادویه

دستور پخت

  • اول بادمجان پوست بگیرید و بعد در آب و نمک بزارید مدت 15 دقیقه باشه زیرا آب و نمک تلخی بادمجان را میگیرد و بعد یک بار زیر آب بگیرید تا نمک اضافی از آن خارج شود (البته میتونید فقط نمک هم بزنید) برای سرخ کردن آن روغن کمتر مصرف میشه
  • بعد از آن در یک تابه کمی روغن بریزید و بگذارید بادمجان‌ها خوب سرخ شوند بعد از آن که سرخ شد ، آن را کاملا له کنید و سیر که قبلا سرخ کردید و ادویه مورد نیاز مثل کمی زردچوبه و نمک و کمی فلفل اضافه کنید
  • کشک را با کمی آب (2قاشق کشک و یک لیوان آب )حل کنید و به بادمجان اضافه کنید و بگذارید حدود 15 دقیقه بادمجان خوب بپزد
  • بعد 1 قاشق غذاخوری نعنا داغ اضافه کنید کافی است و بگذارید کمی بماند که مزه نعنا به خرد بادمجان برود
  • بعد از 10 دقیقه میتونید با نان سنگک میل کنید البته پیاز و سبزی تازه فراموش نشه البته خیلی ها کشک و نعنا رو به عنوان تزیین اضافه میکنند و دیگه داخل بادمجان نمیریزند

موارد مشابه

خورشت لوبیا سبز

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیب زمینی , گوشت , لوبیا سبز

دستور پخت

کوفته ریزه

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , تخم مرغ , سبزی کوفته , فلفل دلمه‌‌ای , گوجه ‌فرنگی , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

خوراک بادمجان (خراسانی)

مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , فلفل دلمه‌‌ای , قارچ , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

آش برگ مو (ارومیه‌ای)

مناسب برای وعده: پیش غذا , شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: برگ مو , برنج , شوید , لپه , مرزه

دستور پخت